Filmovi

Brzi prikaz posljednjih 30 filmova

 Pakao pod morem 2 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 22. listopada 2019. god. u 09:18

uncaged

 

Četiri tinejdžerke koje obožavaju ronjenje od lokalnog vodiča saznaju za postojanje podvodnog grada, te koriste priliku da otkriju svoju Atlantidu ispod tirkiznih valova. Njihov se nalet uzbuđenja ubrzo pretvara u užas, kada otkriju da su potopljene ruševine lovište smrtonosnih velikih bijelih morskih pasa. Obzirom da njihova opskrba zrakom neprestano pada, prijateljice moraju roniti podvodnim labirintom klaustrofobičnih špilja i jezivih tunela u potrazi za izlazom iz ovog vodenog pakla.


Opširnije...
 
Terminator: Mračna sudbina Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 22. listopada 2019. god. u 09:14

terminator

 

Prošlo je 35 godina od prikazivanja prvog Terminatora, a u novom nastavku gledamo legende iz prvog filma. Serijal se vraća korijenima, ali ima i suvremenu senzibilnost baziranu na kolektivnoj anksioznosti oko umjetne inteligencije.


Opširnije...
 
Plijen Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. kolovoza 2019. god. u 08:56

crawl

 

Kada uragan pogodi njezin rodni grad na Floridi, Haley (Kaya Scodelario) krene u potragu za svojim nestalim ocem (Barry Pepper), ne obazirući se na naredbe za evakuaciju. Pronalazi ga teško ozlijeđenog u prostoriji njihove obiteljske kuće, te njih dvoje ostaju zarobljeni u velikoj poplavi. Haley i njezin otac imaju sve manje vremena za bijeg dok oluja ne postane još jača, međutim ubrzo otkrivaju da im je povećanje razine vode najmanja briga.


Opširnije...
 
Ono: Drugo poglavlje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 30. kolovoza 2019. god. u 08:52

ono

 

Bill Skarsgard reprizira svoju ulogu Pennywisea, kao i mladi članovi Kluba Gubitnika: Jaeden Martell, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Jeremy Ray Taylor, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer i Wyatt Oleff. U ovom filmu gledamo i jaka glumačka pojačanja kao što su James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, James Ransone i Andy Bean, u ulogama odraslih verzija članova Kluba.


Opširnije...
 
John Wick 3: Parabellum Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 22. svibnja 2019. god. u 12:10

john2205

 

U novom nastavku hita iz 2014. godine, legendarni plaćeni ubojica John Wick bježi zbog dva razloga. Love ga jer mu je za glavu raspisana tjeralica od 14 milijuna dolara te zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je Ne ubij u hotelu. Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Wickovu smrt, pa su stoga sve ubojice svijeta Wicku za petama.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 118

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.