Filmovi

Brzi prikaz posljednjih 30 filmova

 Prizivanja 3: Kriv je Sotona Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. lipnja 2020. god. u 10:08

prizivanja1606

 

Prizivanja 3 otkrivaju zastrašujuću priču o teroru, ubojstvu i nepoznatom zlu koje je šokiralo čak i iskusne istražitelje paranormalnog Eda i Lorraine Warren. Jedan od njihovih senzacionalnijih slučajeva započinje borbom za dušu jednog mladića, i odvodi ih daleko od svega što su ikad prije vidjeli, te će se prvi put u povijesti SAD-a optuženi za ubojstvo braniti opsjednutošću demonom. Patrick Wilson i Vera Farmiga se vraćaju kao Ed i Lorraine Warren, ovog puta pod redateljskom palicom Michaela Chavesa.


Opširnije...
 
Mulan Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. lipnja 2020. god. u 10:06

mulan1506

 

Prema legendi, Hua Mulan, najstarija kći cijenjenog kineskog ratnika, po njegovoj je bolesti i starosti zauzela očevo mjesto u kineskoj imperijalnoj vojsci te je, pretvarajući se da je muškarac, spasila naciju u borbi protiv osvajača sa sjevera. Mulanina je hrabrost testirana na svakom koraku, ali njezina unutarnja snaga i ratnički potencijal pobjeđuju sve.


Opširnije...
 
Brahms: Dječak II Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 10. ožujka 2020. god. u 11:36

djecak0303

 

Nakon što se mlada obitelj, nesvjesna njene prošlosti, useli u vilu Heelshire na zabačenom imanju, njihov sin pronalazi novog prijatelja, jezivog lutka kojeg naziva Brahms. Brahms je prilično uznemirujući lutak, kojeg se morate bojati. U njemu stanuje zlo, a u njegovom se domu mora igrati po njegovim pravilima!


Opširnije...
 
Mjesto tišine 2 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 10. ožujka 2020. god. u 11:34

tisina0303

 

Mjesto tišine 2 se nastavlja na kraj prvog dijela. Nakon što im je uništen siguran doma, Evelyn (Emily Blunt) i njezino troje djece kreću dalje u nepoznati svijet, u kojem čak i najmanji zvuk znači smrt. Pokušavaju pronaći druge preživjele i proširiti svoja nova saznanja o tome kako ubiti ta stvorenja.


Opširnije...
 
Pakao pod morem 2 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 22. listopada 2019. god. u 09:18

uncaged

 

Četiri tinejdžerke koje obožavaju ronjenje od lokalnog vodiča saznaju za postojanje podvodnog grada, te koriste priliku da otkriju svoju Atlantidu ispod tirkiznih valova. Njihov se nalet uzbuđenja ubrzo pretvara u užas, kada otkriju da su potopljene ruševine lovište smrtonosnih velikih bijelih morskih pasa. Obzirom da njihova opskrba zrakom neprestano pada, prijateljice moraju roniti podvodnim labirintom klaustrofobičnih špilja i jezivih tunela u potrazi za izlazom iz ovog vodenog pakla.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 119

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.