Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Central Club Split - Psihomodo Pop - 06.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 12. prosinca 2019. god. u 08:52

 

U popularnom klubu Central u Splitu u petak je nastupila popularna grupa Psihomodo Pop. Nastup jedne od najpopularnijih grupa na ovim prostorima zapalio je i zabavio sve prisutne, zabava je bila odlična. Veliki broj djevojaka stiglo je kako bi iz prvih redova bodrile svoju omiljenu grupu, što su iskoristili i mnogi dečki, gurajući se među njih, skupa pjevajući legendarne hitove. Bila je to prava fešta koja je trajala i nakon nastupa Psihomodo Popa sve do jutra.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Maja Šuput - 06.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 11. prosinca 2019. god. u 14:18

 

U petak u prepunoj Vanilli vesele ekipe pjevanja i plesa nije nedostajalo uz vatrenu Maju Šuput, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - XXS Band - 29.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 05. prosinca 2019. god. u 10:17

 

U petak u prepunoj Vanilli mnogobrojna ekipa mogla je uživati u live svirci XXS Banda. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Grupa Magazin - 22.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. prosinca 2019. god. u 13:54

 

Vikend u Vanilli nije mogao bolje započeti, pred brojnom publikom zapjevala je grupa Magazin. Magazin predvođen jedinstvenom Andreom Šušnjarom i ovoga puta priredio je pravu feštu i odličan provod o kojem će se još dugo pričati. Ovim koncertom Magazin je još jednom pokazao zašto imaju toliko vjerne publike i onih koji to tek postaju, zato su njihovi hitovi jednostavno neizostavni dio najboljih tuluma, te zašto su već dugi niz godina uspješni na estradi.


Opširnije...
 
Culture Club Revelin - Saša Matić - 16.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. studenog 2019. god. u 08:48

 

U subotu je na koncertu Saše Matića u krcatom Culture Clubu Revelin publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama popularnog pjevača. Atmosfera je bila odlična, a Revelin prepun ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 148

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.