Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Istarsko narodno kazalište - Danijela Martinović - 18.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 21. svibnja 2019. god. u 09:09

danijela1805191

 

Emotivnim dvosatnim druženjem u Istarskom narodnom kazalištu Danijela Martinović započela je seriju koncerata pod nazivom Neopisivo. Upravo tako je bilo na prvom koncertu koji će Puležani dugo pamtiti. Kroz dva sata Danijela je ostvarila izvrsnu interakciju s publikom. Koncert, koje je bio podijeljen u četiri tematske cjeline, obuhvatio je njezin dosadašnji glazbeni opus, ali i poeziju te posvete.


Opširnije...
 
Stella Maris Umag - Severina - 28.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 05. svibnja 2018. god. u 19:48

severina2804181

 

U subotu je u turističkom kompleksu Stella Maris Umag u sklopu Spring Nation Festivala pred mnoštvo publike i svojih obožavatelja nastupila simpatična Severina. Svojim novim i starim pjesmama, pjevnog i plesnog ritma, zarazila je mnogobrojnu ekipu koja je plešući i pjevajući pratila svoju omiljenu pjevačicu. U prvim redovima Severinin koncert pratio je i njen suprug Igor Kojić razmjenjivajući nježne poglede s njom dok je pjevala svoje romantične pjesme.


Opširnije...
 
Arena Pula - Otvorenje 10. Outlook festivala - 06.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 07. rujna 2017. god. u 18:55

arena0609171

 

U dupkom punoj pulskoj Areni velikim koncertom sinoć je otvoren jubilej Outlook festivala, najvećeg svjetskog slavlja bass glazbe i soundsystem kulture. Nezaboravnom početku proslave prvog desetljeća festivala pridonijela je i dosad najveća pozornica u produkciji festivala, na koju se popelo više od 68 glazbenih veličina, nezaobilaznih legendi bass glazbe, ali i mladih nadolazećih zvijezda.


Opširnije...
 
Arena Pula - Otvorenje 6. Dimensions Festivala - 30.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 31. kolovoza 2017. god. u 18:23

arena3008171

 

Glazbena i modna ikona Grace Jones sinoć je prvi puta u karijeri stala pred hrvatsku publiku u prepunoj pulskoj Areni na otvorenju 6. Dimensions Festivala i održala koncert za pamćenje. Energična 69-godišnja diva u Pulu je stigla s deveteročlanim bendom koji joj se pridružio na skoro 30 metara dugoj pozornici koja je izrađena upravo za nju, a ujedno je i najspektakularnija produkcija koncerta u organizaciji Dimensions festivala do sada. Grace je neko vrijeme publiku držala u iščekivanju dok se polako pripremala iza crnog zastora, a čekanje je opravdala čim je zastor iznenada pao, a diva zasjala na pozornici u uskom kombinezonu s impesivnom zlatnom maskom ukrašenom perjem. Pojavljivala se u raznim kostimima na nekoliko etaža pozornice, a izvela je i uobičajenu točku vrćenja hulahupa. Brojnim je obožavateljima priredila spektakl kakav su očekivali; otpjevala je svoj najveći hit "Slave to the Rhythm" koji je zapalio Arenu, a publici je dovikivala kako ih obožava i izrazila oduševljenje svojim dolaskom u Hrvatsku.


Opširnije...
 
Poreč - MTV SummerBlast - 26.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. kolovoza 2017. god. u 18:54

mtv2608171

 

Kada su prije nekoliko mjeseci organizatori najavljivali da će drugo izdanje festivala MTV SummerBlast biti bombastični završetak ljetne sezone, ni sami nisu mogli zamisliti kakav će “potres“ pripremiti američka superzvijezda, ikona filmskog platna, dobitnik Grammyja  te brojnih drugih nagrada - Will Smith! Boom Boom Boom Shake The Room odjeknuo je Porečom, a uz vrisak tisuća obožavatelja The Fresh Prince se doslovno uzdigao posebnom platformom na pozornicu i započeo povratnički koncert o kojem će se još dugo pričati.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 55

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.