Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Kancelarija Bar Rijeka - Proslava 3. godišnjice - 18.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. rujna 2021. god. u 13:20

kancelarija1809211

 

U subotu se je u Rijeci održala proslava 3. godišnjice KANCELARIJE BARA. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na proslavi koja je privukla mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung live glazbe mnogobrojna ekipa uživala je čitave večeri. Ovaj šarmantni bar nalazi se u neposrednoj blizni Osnovne škole Nikola Tesla (Đure Šporera 2A). Dođite i uvjerite se u odličnu atmosferu, jedinstven ambijent sa ljubaznim konobarima na usluzi. Posjetom zasigurno nećete ostati ravnodušni. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Kancelarija Bar Rijeka - Lilium modna revija - 03.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 04. srpnja 2021. god. u 11:42

zena0307211

 

Sinoć smo bili na jedinstvenom eventu u Rijeci u koji je uloženo puno truda i kreativnosti. Ovom posebnom revijom u organizaciji Kancelarija Bara i Lilium salona slavilo se sve žene jer dobar stil ne poznaje godine. Manekenke su bile stvarne žene kojima je ovo bio prvi izlaz na modnu pistu.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Subota - 08.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. kolovoza 2020. god. u 10:22

 

U subotu u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Petak - 07.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 08. kolovoza 2020. god. u 11:39

 

U petak u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Caffe bar & Night bar 'Lilac' - Subota - 01.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 02. kolovoza 2020. god. u 12:11

 

U subotu u centru grada Rijeke u Caffe baru & Night baru 'Lilac', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 525

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.