Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Subota - 01.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. kolovoza 2020. god. u 08:39

 

U subotu je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici bilo vrlo veselo. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 
Sabbia Lounge Bar Crikvenica - Petak - 31.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 02. kolovoza 2020. god. u 12:02

 

U petak je u Sabbia Lounge Baru u Crikvenici bilo vrlo vesolo. Poglede svih prisutnih mamile su atraktivne djevojke koje su preplavile cijeli bar. Savršen plesni ritam, kokteli i ples recept su za odličan provod. Partyjalo se sve do jutra uz odličnu glazbu.


Opširnije...
 
Beach Bar 'Baraka' Kostrena - Otvorenje - 18.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. srpnja 2020. god. u 12:08

 

U subotu u Kostreni održalo se je svečano otvorenje Beach bara 'Baraka'. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na otvorenju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung glazbe, u novootvorenom prostoru mnogobrojni gosti i uzvanici uživali su dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Beach baru 'Baraka' želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 
Phanas Beach Bar Kostrena - Proslava 9. godišnjice - 10.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. srpnja 2020. god. u 10:23

phanas100720

 

Kao i svake godine Phanas Beach Bar na Kostreni potrudio se je napraviti pravi spektakl za svoju sad već 9. godišnjicu. Za glazbeni show zaduženi su bili Manuel Lupen i The New Religion Band. Atmosferu su dodatno zagrijali i nastupi atraktivnih plesača i plesačica iz Diamond Soul Entertainment-a. Phanas Beach Baru želimo sretan rođendan i još puno ovakvih super godišnjica.


Opširnije...
 
Phanas Beach Bar - Otvaranje Ljeta u Kostreni - 20.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 21. lipnja 2020. god. u 13:21

 

U subotu je na atraktivnoj plaži Spužvina u Kostreni Phanas Beach Bar u sklopu otvaranja Ljeta u Kostreni organizirao veliki Jägermeister party. Party je privukao veliki broj gostiju koji su provod u centru grada odlučili zamijeniti sa onim pod vedrim nebom na atraktivnoj plaži. Fenomenalni DJ Joe2Shine, zanosne hostese, plesačice Diamond Soul Entertainmenta, litre hladnog Jägermeistera bili su dovoljni da se stvori odlična party atmosfera koja je trajala čitave noći.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 45

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.