Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 FARO: Božićna bajka Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 05. siječnja 2022. god. u 09:07

faro3112211

 

Prosinac kao najljepši mjesec u godini prošao je u znaku druženja i posebnih prilika! Ove godine Kvarner je pravi hit, advent sjaji u svakom kutku, a posebno je zasjala i modna večer u Dramlju kraj Crikvenice. Faro bar je, iako otvoren prije svega 6 mjeseci, već poznat po jedinstvenim konceptima, a prvi put, u organizaciji agencije Mia Figlia Digital iz Rijeke, organizirana je modna večer pod nazivom “FARO BOŽIĆNA BAJKA” i oduševila sve prisutne!


Opširnije...
 
Ivana Mišerić u ulozi 'Edgy Pearls Rendez-Vous' djevojke Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 31. prosinca 2021. god. u 08:44

ivana311221

 

Cool, edgy, raskošna, jedinstvena, ženstvena i sexy, najbolji je opis nove kolekcije domaćeg brenda nakita Karat Jewelry. S biserima u glavnoj ulozi, kolekcija je dobila i znakovito ime - 'Edgy Pearls Rendez-Vous'. ''Kolekcija je nastala u želji da kreiramo neobičan spoj: klasični biserni nakit s modernim stavom, nosiv u svim prilikama.'' - ističe dizajnerica brenda Rene Krasnić Velicki.


Opširnije...
 
Novosti iz svijeta ljepote - Tretmani koji djeluju Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 31. prosinca 2021. god. u 08:22

dinko3112

 

Još svega par dana i na kalendarima će pisati 2022. Nerijetko možemo čuti razno razne odluke iz svoje okoline, a one se najčešće tiču upravo fizičkog izgleda. Izgubiti kilograme, promijeniti frizuru, poraditi na svojim beauty rutinama, piti više vode, odvajati više vremena za druge, ali i za sebe, sve su to želje kojima većina teži. Jedna od tih želja je svakako i ostati zauvijek mlad ili mlada. Godine nose svoje i u tome treba znati uživati i iste prihvatiti, ali njega, kako ona iznutra, tako ona izvana, jednako je bitna. Postoje tretmani koji u tome itekako pomažu jer recimo, snažno potiču kolagen koji se s godinama - smanjuje.


Opširnije...
 
Prva samostalna revija Katarine Baban - Čarolija za pamćenje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 27. prosinca 2021. god. u 10:44

lilith2712211

 

Glumica i dizajnerica Katarina Baban, pored svoje glumačke karijere, već gotovo pet godina uspješno gradi svoju modnu priču utkanu u brend Lilith by Katarina Baban. Božićna čarolija bila je tema pravog modnog spektakla održanog u prostoru Avant Gardena.


Opširnije...
 
Nepogrešiva talijanska estetika - Spektre Eyewear Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 24. prosinca 2021. god. u 10:31

spektre2412211

 

Odavno su se sunčane naočale nametnule kao jedan od modnih dodataka bez koji rijetko tko napušta svoj dom. Sunčane naočale imaju višestruku funkciju. Štite naš najosjetljiviji organ - oči, daju nam inkognito efekt kada to želimo, a njihova estetska funkcija i mjesto koje zauzimaju u modnoj industriji naširoko su poznati. Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, a ponekad je u moru mnogih opcija teško pronaći idealan model za sebe. Međutim, kada ga pronađemo, ne odvajamo se od njega. Jedan od brendova od kojeg se već neko vrijeme mnogi ne odvajaju je Spektre. Dolazi iz epicentra svih modnih previranja, talijanskog Milana, a djelo je Niccola Pocchinija, čiji je istančan smisao za dizajn već dugo prepoznatljiv u svijetu sunčanih naočala.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 131

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.