FARO: Božićna bajka Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 05. siječnja 2022. god. u 09:07

faro3112211

 

Prosinac kao najljepši mjesec u godini prošao je u znaku druženja i posebnih prilika! Ove godine Kvarner je pravi hit, advent sjaji u svakom kutku, a posebno je zasjala i modna večer u Dramlju kraj Crikvenice. Faro bar je, iako otvoren prije svega 6 mjeseci, već poznat po jedinstvenim konceptima, a prvi put, u organizaciji agencije Mia Figlia Digital iz Rijeke, organizirana je modna večer pod nazivom “FARO BOŽIĆNA BAJKA” i oduševila sve prisutne!

 

Pod vodstvom poznate manekenke Vedrane Linardić, su nam dobro poznata lica iz modnog svijeta: Ema Gračan, Tea Mlinarić, Iva Frankić, Antonija Gržinčić, Nikolina Šaponja i ostale manekenke, predstavile najnovije kolekcije Sasche Obradovica i modnog dvojca ELFS!  Make up s potpisom IBeauty tima Ive Berišić je bio besprijekoran baš kao i svečane frizure FrizeRAJ studija.

 

Večer je podržala i MiVa galerija vina čije su šampanjce i tople Hennesy koktele mogli probati svi gosti, kao i krčka Agri Žlahtina te dobro poznata Skaramuča vina s Pelješca. Manekenke su na reviju došle, u velikom stilu, luksuznim prijevozom Šarić transporta. I riječki Porsche Inter Auto svojim je atraktivnim vozilima upotpunio događanje, a automobili su podjednako privukli pažnju muškaraca i žena.

 

Vlasnica Mia Figlie agencije Tanja Savić najavljuje razna događanja u novoj godini, posebno u ljetnim mjesecima. Između ostalog, tu su suradnje raznim vinarima pa je tako u planu degustacija vina, kulinarski show, promocija beauty brenda, popularni secret party i razna koncertna događanja: “Organizacija ovog eventa je bila svakako izazovna jer su i vremena takva, ali se u konačnici pokazalo da je upravo to ono što nam je svima, u ovom trenutku trebalo! Najbitnije od svega da su se gosti dobro zabavili, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, naravno!”

 

Tako je, moda i druženje je bilo upravo ono što nam je trebalo, a s obzirom na planove smo posve sigurni da će u ovom predivnom ambijentu, kroz cijelu godinu svatko uspjeti pronaći nešto za sebe.  

 

Do tada, nadahnite se ovim stylinzima i naravno, iskoristite prvu priliku za posjet restoranu o kojem se priča diljem Hrvatske!

 

Tekst: Press
Fotografije: Josip Čekada

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.