Otvorenje novog beauty salona u Rijeci - Studio Glow Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 07. studenog 2021. god. u 22:41

glow0711212

 
Od ponedjeljka je Rijeka postala bogatija za još jedan beauty salon u centru grada, koji svojim uslugama nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Naime, u ulici Ciottina 12/C (odmah iza Kapucinske crkve) otvoren je Studio Glow. Pravo mjesto za sve one koji traže kvalitetu i zasluženu pažnju, uz profesionalne vještine uljepšavanja i njege noktiju, obrva i profesionalni make-up.

 

Studio nudi brojne usluge poput comby manikure, trajni lak, geliranje noktiju, threading obrva, brow lift, šminkanje... Ukoliko poželite vrijeme samo za sebe, u Studiu Glow vas čeka oaza mira. Na jednom mjestu možete uživati u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osjećate.

 

"Ugodna atmosfera, lijep ambijent, te prije svega veliki broj zadovoljnih mušterija, naša je misija i ono čemu ćemo posvetiti posebnu pažnju u našem radu. Uvjereni smo da će studio odgovoriti svim zahtjevima naših klijenata, te da će svi oni zadovoljni napustiti studio i opet nam se vratiti" - rekla je vlasnica Patrizia Filipović Škopac.

 

Radno vrijeme studia je od ponedjeljka do petka, od 8 do 19 sati, a subotom od 8 do 13 sati.

 

Za sva vaša pitanja, dostupni su i putem službenog Facebook i Instagram profila, a možete ih kontaktirati i na broj telefona 095 200 0010.

 

glow0911

 

glowcijene0911

 

Tekst: G.K.
Fotografije: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.