Dame iiii.. dame! Ok, bit ćemo "politički korektni". - Dame i gospodo, klub Aquarius i ekipa programa Funhouse pripremaju posebnu večer posvećenu damama, djevojkama, ženama, pripadnicama ljepšeg spola ove planete. U subotu, 9. ožujka 2013., održat će se "Funhouse - Ladies Choice". Ako već i sami niste shvatili o čemu je riječ da pojasnimo. Dame su ove večeri u fokusu, sve im je podređeno pa, drage dame, nije važno jeste li vani zvijezda popularnosti ili zadnja rupa na svirali, u klubu Aquarius i posebnom izdanju Funhouse-a upravo Vi ćete biti ta kojoj se drugi moraju nakloniti i odati počast vašem šarmu, ženstvenosti i, ukratko, činjenici da uopće postojite.

Ako je 8. ožujka "Dan žena", 9. ožujka u klubu Aquarius je "Dan D" svih žena.

Ekipa Funhouse-a i ovog puta nagrađuje, pa će tako one djevojke koje dobiju najviše "karanfila" (stickera karanfila) koje smo pripremili za ovotjedne goste biti nagrađene vrijednim nagradama kao što su tretmani u salonima ljepote, dizajnerskim nakitom i drugim, a za više detalja provjerite Funhouse fan-page na Facebook-u.

Ipak, pravu "odu" pripadnicama ljepšeg spola pripremaju DJ-i koji će na dva floora kluba Aquarius ove subote pripremiti nešto posebno, pa nas tako na A1 flooru očekuje DJ Chill koji će cijelu noć održavati romantičan zvuk r'n'b i black beatz zvuka, a na A2 flooru Martyn Negro s house, electro i bass zvukovima i naglaskom na "4-women" u istima. - Beyoncé, Alicia Keys, Adele,... sve samo za vas drage djevojke.

Bez puno priča i bajki... Dame, vi birate! Vidimo se ove subote u Aquariusu od 23h.

Ulaz: 30 kn

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO