Clubbing ljetnu sezonu u LMC clubu ove će godine otvoriti njemački DJ majstor. Dvojac je svoju reputaciju izgradio na obradama hitova s plesnog podija, a kako dobrim ritmom atmosferu užariti do vrhunca, svim će posjetiteljima 19. svibnja pokazati Frederic Berger kao Kaiserdisco.

Kaiserdisco (GER)


Čine ga Frederic Berger i Patrick Buck. Počeli su se baviti glazbom još u školskim danima nakon čega je glazba postala njihova profesija. Iako su imali samostalne karijere, udružili su snage i ono što je počelo kao zabava 2008. godine remix za Phunklarique i Pierce, pretvorilo se u uspjeh i nagradu za jednu od naj prodavanijih pjesama "Beatport Top 10 Minimal Charta" za 2008 godinu.

Godine 2009. potpisuju za MBF i druge etikete pa od tada u više navrata zauzimaju vrh ljestvice Beatport. Upravo su zahvaljujući tim uspjesima osigurali međunarodnu prepoznatljivost. Kroz protekle godine remixirali su mnoga imena i izdavali na etiketama kao što su Drumcode, 100% Pure, Strictly Rhythm i Global Underground.

U LMC klubu nastupiti će Frederic Berger kao Kaiserdisco a svirat će i najnovije trake među kojima je i „La familia EP“ koja ujedno izlazi na njihovoj etiketi KD Music.

Kaiserdisco:
www.kaiserdisco.net/
www.facebook.com/kaiserdiscoMusic
www.soundcloud.com/kaiserdisco

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO