Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Sandra Perković zvijezda je novog spota grupe Best Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 07. studenog 2019. god. u 14:03

sandra2210191

 
Pjesma „Anđeli“, deveti je singl grupe Best, a svojom ga je pojavom i ulogom u spotu dodatno uljepšala naša proslavljena olimpijka Sandra Perković. Željno iščekivani spot, danas je ugledao svijetlo dana, na oduševljenje mnogih obožavatelja koji su se osim novoj pjesmi, veselili vidjeti Sandru i jednoj potpuno novoj ulozi. Split, sunce, more i mnoštvo turista, bili su savršen spoj i dobitna kombinacija kada je riječ o novom spotu grupe Best, čiji je pjevač mladi Splićanin, Marino Jay.


Opširnije...
 
Talentirana Hana Huljić ima novu pjesmu i spot Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 05. studenog 2019. god. u 10:02

huljic0511

 

Hana Huljić svježe je, talentirano, lijepo i vedro novo lice na glazbenoj sceni. Iako joj je glazba u genima te među svoje najbliže ubraja upravo svojevrsan dream team hrvatske estrade, oca Tončija i majku Vjekoslavu Huljić, ova mlada diplomirana kompozitorica proteklih godina posvetila se skladanju klasične glazbe, što je usavršila studijem na Umjetničkoj Akademiji u Zagrebu.


Opširnije...
 
Klapa Rišpet i Duško Ćurlić u nesvakidašnjoj suradnji Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 15. listopada 2019. god. u 11:44

dusko1210

 

Klapa Rišpet je u suradnji s jednim od najprepoznatljivijih glasova hrvatske, Duškom Ćurlićem, predstavila emotivnu baladu „Kada ljubav dvije duše spoji“. „Ovo je pjesma o istinskoj sreći, pronalasku ljubavi svog života i svim onim lipim osjećajima koje dijeliš s osobom koju voliš - ovo je zapravo velika oda jubavi i zaljubljenosti„ - tvrdi Pero Kozomara, koji ujedno i potpisuje glazbu najnovije balade Klape Rišpet.


Opširnije...
 
Nova balada u emotivnoj izvedbi Marka Tolje Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 09. listopada 2019. god. u 12:22

tolja091019

 

Iz pera omiljenog riječkog glazbenika Marka Tolje stiže nova emotivna balada "Još jedan dan". Marko se autorski potvrdio na nekoliko svojih hitova, poput "Tišine" i "Sve što nisam ja", a ovog puta donosi jaku interpretaciju turobnog teksta koji progovara o mračnim trenutcima. S obzirom da Marku u privatnom životu doslovce cvjetaju ruže, naime on i supruga Ana uživaju obiteljsku idilu u društvu sedmomjesečnog sina Mara, inspiraciju za tekst o nesretnoj ljubavi očito je pronašao negdje drugdje.


Opširnije...
 
Rene i Igor ponovno u "Našoj maloj POLIklinici" Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 04. listopada 2019. god. u 10:52

poliklinika0410191

 

Omiljena lica s malih ekrana, televizijski, kazališni i filmski glumci Igor Mešin i Rene Bitorajac stigli su ponovno u našu malu Polikliniku. No ovaj put u potpuno drugačijem ambijentu i ne kako bi snimili nove kadrove nekad popularne televizijske serije već kako bi se nakon napornih snimanja rehabilitirali i opustili.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 50

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.