Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Iskra - Pjesma bez koje više nema derneka Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 14. lipnja 2021. god. u 09:53

iskra1406211

 

Dogodio se nevjerojatan duet Indire i Halida Bešlića, dvije velike regionalne zvijezde koje će večeras na CMC festivalu u Vodicama prvi put izvesti uživo pjesmu 'Iskra'. Dugo se kuhala ova suradnja, senzacionalni duet dva vokala koja pjevaju iz duše predivne stihove koje uz Indiru supotpisuje Mario Mihaljević. Pjesma koju je uglazbio Branimir Mihaljević priča priču o iskrenoj ljubavi koja se nikada ne ugasi.


Opširnije...
 
Ljepotica i oldtimer kao dobitna kombinacija za Sandija! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 07. lipnja 2021. god. u 12:56

sandi0706

 

Iako mu nije bilo lako u potrazi za inspiracijom u ovim čudnim vremenima za glazbenike, kako kaže, u moru neiscrpne teme ljubavi Sandi Cenov ipak je pronašao inspiraciju za savršene stihove, koje je pretočio u prelijepu ljubavnu baladu. 'Savršen stih' nova je pjesma za koju sam Sandi autorski potpisuje i glazbu i tekst, a sve je započelo s gitarom u rukama i prvom rečenicom 'Eh, kad bih znao napisati pjesmu..', 'I tako je krenulo. I stihovi i melodija su me odmah "napali", možda kao neki zatomljeni inat svemu ovom što nas okružuje, a sve kao posljedica onome što nas je zateklo u posljednjih godinu dana', nastavio je Sandi.


Opširnije...
 
Omiljena voditeljica glasnogovornica je turnira Zagreb Open Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 18. svibnja 2021. god. u 07:10

ecija1805

 

Omiljena radijska i TV voditeljica Ecija Ivušić ovih se dana našla u novoj ulozi u svijetu vrhunskog sporta. Ecija je glasnogovornica turnira Zagreb Open koji se ovog tjedna igra na terenima TC Maksimir, a koji je privukao tenisače iz više od 40 zemalja svijeta. Ecija brine o odnosima s javnošću turnira, ali to je samo dio njezinih novih dužnosti u kojima se našla prvi put.


Opširnije...
 
Pobjednice She's got the look su Sara Siladji i Petra Džinić Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 10. svibnja 2021. god. u 12:15

she0505211

 

U prvoj sezoni hrvatskog izdanja showa She's got the look, u kojem su sudjelovale djevojke iz Hrvatske i Srbije, pobijedile su devetnaestogodišnja Sara Siladji iz Vrbovca i dvadesettrogodišnja Petra Džinić iz Križa.


Opširnije...
 
Severina na naslovnici knjige slavnog Maxa Bunkera Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 21. travnja 2021. god. u 11:13

severina2104211

 

Detektiv Finzi odlazi u Sjedinjene Države, jer je njegova tajnica osvojila putovanje za dvoje u nagradnoj igri. Po dolasku u New York svjedoči ubojstvu te se vrlo brzo nađe upleten u aferu FBI-a i njujorške mafije. Mafijaški boss ga pošalje u potragu za svojim nećakom Charliejem, koji igra ključnu ulogu u prijenosu vlasti sa stare generacije bossova na novu. Potraga ga nanese u Los Angeles, gdje upoznaje zanosnu blues pjevačicu Sharon.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 58

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.