Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Maja Šuput pokreće svoj brend 'Majushka' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 06. rujna 2018. god. u 11:59

maja0709

 

Maja Šuput sinonim je za pozitivnu energiju. Sve što dotakne, gdje god zapjeva, teško tko ostaje ravnodušan ili bezvoljan. Poznata po osmijehu koji nikada ne skida s lica, uvijek dobro raspoložena­ i spremna za akciju. Upravo zato je i odlučila svoj višak energije, ako je to zaista fizički moguće, pretočiti u sjajan poslovni potez. Partner u svemu joj je njezin zaručnik Nenad Tatarinov s kojim se savršeno slaže i nadopunjuje u idejama. Kako on kaže, „Maja u svemu ima kreativnu ulogu, a ja njezine ideje sprovodim u djelo.“


Opširnije...
 
'Bitango moja' novi je ljetni hit Antonije Šole Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. kolovoza 2018. god. u 00:10

sola1408181

 

Antonija Šola provodi ljeto duž obale Jadrana na prekrasnoj luksuznoj jahti, a društvo joj povremeno pravi njezina ekipa i atraktivni plesači Kristijan, Antonio i Andrija. Spot pjesme miriše na ljeto i dobru zabavu, a uzavreli ritmovi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, jednostavno zovu na ples. Za glazbu i tekst pjeme „Bitango moja", zaslužna je upravo Antonija koja već godinama stvara pjesme za mnoge izvođače.


Opširnije...
 
Jole u najnovijoj pjesmi poziva na pravu ljetnu partijanu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 29. lipnja 2018. god. u 12:07

jole2906

 

Ljeto je rezervirano za odmor i opuštanje, a kako bi bilo još začinjenije i zabavnije, Joško Čagalj - Jole, jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika, pripremio je pravi ljetni hit koji će sigurno odzvanjati u svakom dobrom društvu koje zna kako napraviti pravi tulum. Pjesma ima iznimno plesan ritam uz koji će rijetko tko ostati na mjestu ravnodušan.


Opširnije...
 
Indira Forza predstavlja novu pjesmu 'Istina i laž' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 27. lipnja 2018. god. u 08:51

indira2906

 

"Istina i laž" je pjesma s kojom će pjevačica Indira Levak prvi put samostalno nastupiti na Splitskom festivalu, a ujedno i posljednji singl prije izlaska samostalnog albuma ove karizmatične pjevačice. "Istina i laž" prava je ljetna pjesma s latino prizvukom. Indira je najavila da će u samostalnom glazbenom projektu pod imenom Indira Forza pokazati svu svoju glazbenu širinu i neće se ograničavati, tako da od njezinog albuma koji izlazi početkom srpnja očekujte neočekivano.


Opširnije...
 
Marko Tolja predstavlja video za pjesmu 'Zaplesale su sjene' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 22. lipnja 2018. god. u 14:06

tolja2106181

 

Na 58. Festivalu zabavne glazbe Split, na jednoj od najljepših pozornica - splitskim Prokurativama Marko Tolja predstavit ce pjesmu "Zaplesale su sjene". Riječka ekipa kreativnih ljudi predvodena Artemom Duskhinom snimila je videospot za pjesmu a scenarij prati temu zaljubljenog para i "....tvoje male sobe..." koja se seli zajedno sa glumcima, Markom i Deom Devic na zanimljive lokacije diljem Rijeke i Istre dok nam prica veselu ljubavnu pricu.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 51

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.