revelin2405241

Prošlog petka, dubrovački Culture Club Revelin bio je domaćin nezaboravne glazbene večeri koja je okupila ljubitelje elektronske glazbe iz cijele regije. Centralni događaj večeri bio je nastup renomiranih DJ-eva, Alaia & Gallo, koji su svojim energičnim setovima stvorili nevjerojatnu atmosferu i rasplesali sve prisutne.

Alaia & Gallo, poznati talijanski DJ duo, pokazali su zašto su među najtraženijim imenima na house sceni. Njihov set, prepun inovativnih remikseva i zaraznih ritmova, držao je publiku na nogama od početka do kraja. Kombinacija njihove tehničke vještine i osjećaja za publiku rezultirala je nezaboravnim iskustvom koje će se dugo pamtiti.

U pauzama između setova Alaia & Gallo, DJ pult preuzeli su lokalni heroji, DJ Speed i DJ Bozzo. Ovi talentirani DJ-evi pokazali su svoje vještine i još jednom dokazali zašto su omiljeni među dubrovačkom publikom. Njihovi setovi, prepun energičnih beatova i popularnih hitova, savršeno su nadopunjavali večer i održavali visoku razinu energije na plesnom podiju.

Pored vrhunske glazbe, večer je bila obogaćena i spektakularnim performansima atraktivnih plesačica. Njihove koreografije i impresivni kostimi dodatno su podigli atmosferu, stvarajući vizualni spektakl koji je oduševio sve prisutne. Kombinacija svjetlosnih efekata, zvučne produkcije i plesnih performansa učinila je ovu noć u Culture Clubu Revelin doživljajem za pamćenje.

Culture Club Revelin još jednom je potvrdio svoj status jednog od najboljih noćnih klubova u regiji, pružajući nezaboravno iskustvo svim ljubiteljima elektronske glazbe. Nastup DJ Alaia & Gallo, uz podršku DJ Speeda i DJ Bozza, te atraktivne plesačice, stvorili su noć prepunu ritma, plesa i vrhunske zabave. S nestrpljenjem iščekujemo sljedeći veliki događaj u ovom renomiranom klubu.

Tekst: P.A.
Fotografije: Emil Varga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO