revelin2607241

Prošlog petka, dubrovački Culture Club Revelin bio je domaćin još jedne izuzetne noći kada su glavni gosti večeri bile DJ duo Gioli & Assia. Ovaj poznati talijanski dvojac priredio je nezaboravan spektakl, koji je privukao mnoge ljubitelje elektronske glazbe i stvorio atmosferu za pamćenje.

Večer je započela s domaćim DJ-evima koji su pripremili publiku za dolazak glavnih zvijezda. Publika, koja je ispunila klub do posljednjeg mjesta, s nestrpljenjem je iščekivala izlazak Gioli & Assia na pozornicu. Impresivni svjetlosni efekti i vrhunski zvučni sustav Revelina dodatno su podigli atmosferu.

Kada su Gioli & Assia napokon zauzele svoje mjesto za DJ pultom, publika je eruptirala od oduševljenja. Njihov set započeo je s prepoznatljivim melodijama, stvarajući jedinstveni zvučni pejzaž koji je odmah osvojio srca prisutnih.

Kako je noć odmicala, Gioli & Assia nastavile su nizati hit za hitom, uključujući i njihove najpoznatije pjesme poput "Habibi" i "Inside Your Head". Svaki takt i svaka nota bili su dočekani s oduševljenjem, a kulminacija večeri bila je spektakularna izvedba koja je spojila sve elemente njihovog talenta i kreativnosti.

Nakon više sati neprekidne zabave, Gioli & Assia su se zahvalile publici i završile svoj set s emotivnom izvedbom koja je ostavila sve prisutne ispunjene pozitivnom energijom i sjećanjima na jednu od najboljih noći ljeta.

Culture Club Revelin još jednom je dokazao zašto je vodeća destinacija za noćni život u Dubrovniku. Nastup Gioli & Assia bio je pravi glazbeni spektakl koji je pokazao svu njihovu kreativnost i talent. S nestrpljenjem iščekujemo buduće događaje i nove glazbene poslastice koje će nam donijeti ovaj legendarni klub.

Tekst: P.A.
Fotografije: Emil Varga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO