revelin2408241

Prošle subote, 24. kolovoza, Culture Club Revelin je još jednom ugostio jedno od najvećih imena svjetske elektronske scene. Njemački DJ i producent Kurd Maverick, poznat po svojim dinamičnim i energičnim setovima, potpuno je raspametio publiku i priredio noć koju će svi prisutni dugo pamtiti.

Kurd Maverick, čije je pravo ime Cihan Ötün, jedno je od najcjenjenijih imena u svijetu house glazbe. Svojim jedinstvenim stilom, koji kombinira klasične house ritmove s modernim twistom, već godinama osvaja publiku diljem svijeta. Poznat po hitovima kao što su "The Rub (I Never Rock)" i "Let's Work," Kurd Maverick je i ove subote pokazao zašto je neizostavno ime na vrhunskim festivalima i u najboljim klubovima.

Njegov set u Revelinu bio je prava poslastica za sve ljubitelje kvalitetne glazbe. Od početka do kraja, Kurd Maverick je održavao visoku energiju, miksajući najnovije hitove s klasicima koji su obilježili njegovu karijeru. Njegov talent za prepoznavanje trenutka i prilagodbu publiki stvorio je atmosferu koja je bila istovremeno intimna i eksplozivna.

Culture Club Revelin, smješten unutar povijesnih zidina starog Dubrovnika, još jednom se pokazao kao savršena lokacija za ovakav glazbeni spektakl. Kurd Maverick je iskoristio jedinstveni ambijent kluba, pojačavši doživljaj svojim prepoznatljivim zvukom. Svjetlosni efekti i produkcija, koji su pratili ritam njegove glazbe, stvorili su magičnu atmosferu koja je odjekivala kroz povijesne zidine Revelina.

Ova subota ostat će zapamćena kao još jedna večer u kojoj je Revelin opravdao svoju reputaciju jednog od najboljih klubova na Mediteranu. Kurd Maverick je svojom energijom i talentom podigao ljestvicu za sve buduće nastupe, a Dubrovnik je još jednom potvrdio da je nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje elektronske glazbe.

Za sve koji su propustili ovaj spektakl, Revelin nastavlja s bogatim programom kroz cijelu sezonu, donoseći neka od najvećih svjetskih imena na svoju pozornicu. S Kurd Maverickom kao jednim od vrhunaca sezone, ljeto 2024. u Revelinu bit će teško zaboraviti.

Tekst: P.A.
Fotografije: Emil Varga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO