revelin2906241

Prošle subote, kultni Club Revelin u Dubrovniku ugostio je jedno od najuzbudljivijih imena na svjetskoj DJ sceni, Kurda Mavericka. Ovaj talentirani DJ i producent poznat je po svojim energičnim setovima koji miješaju house, techno i electro zvukove, a njegov nastup je bio prava poslastica za sve ljubitelje elektroničke glazbe.

Večer je započela u uzavreloj atmosferi dok su se posjetitelji okupljali u klubu, iščekujući vrhunac večeri. Kurd Maverick je preuzeo DJ pult oko dva ujutro, odmah podižući energiju na plesnom podiju s prvim taktovima. Njegova strast prema glazbi i nevjerojatna sposobnost da komunicira s publikom bili su evidentni od samog početka.

Kombinacija svjetskih hitova i njegovih autorskih traka savršeno se uklopila u ambijent Revelina, stvarajući nezaboravnu noć punu plesne euforije. Svojim vještim miksanjem i jedinstvenim stilom, Maverick je publiku držao na nogama do ranih jutarnjih sati, dokazavši zašto je jedan od najtraženijih DJ-eva današnjice.

Reakcije posjetitelja su bile izuzetno pozitivne, a mnogi su istaknuli kako je ovaj nastup bio jedan od najboljih u recentnoj povijesti kluba. Njegov set bio je prepun iznenađenja i dinamičnih prijelaza, što je dodatno pojačalo doživljaj i ostavilo sve prisutne bez daha.

Club Revelin je još jednom pokazao zašto je jedan od vodećih noćnih klubova u regiji, donoseći na svoju pozornicu vrhunske svjetske izvođače i pružajući posjetiteljima jedinstveno iskustvo noćnog života u Dubrovniku. Kurd Maverick je, svojim nastupom, postavio visoke standarde za sve buduće događaje u klubu.

Ako ste propustili ovu nezaboravnu noć, ne brinite - Club Revelin već priprema nove spektakularne događaje koji će zadovoljiti sve ljubitelje vrhunske glazbe i nezaboravne zabave.

Tekst: P.A.
Fotografije: Emil Varga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO