noa1707241

Od 15. do 17. srpnja 2024. godine, Noa Beach Club na popularnoj plaži Zrće ugostio je jedan od najuzbudljivijih ljetnih događaja - Summertide Festival 2024. Ovaj trodnevni festival okupio je ljubitelje elektronske glazbe iz cijelog svijeta, pružajući im nezaboravno iskustvo uz zvuke nekih od najpoznatijih DJ-eva današnjice.

Na Summertide Festivalu nastupili su neki od najpoznatijih DJ-eva koji su svojim glazbenim setovima oduševili publiku:

REGARD je svojim hitovima, koji dominiraju svjetskim glazbenim ljestvicama, otvorio festival i podigao atmosferu na visoku razinu.
PLASTIK FUNK donio je zarazne ritmove i melodije koji su natjerali sve prisutne na ples i stvorili nezaboravne trenutke.
KAAZE, švedski DJ poznat po emotivnim i energičnim setovima, zatvorio je festival na spektakularan način, ostavljajući publiku u euforiji.
NOIDE, LORENZO, VANDAL STEVE i MONKS bili su stalni favoriti kroz sva tri dana festivala, svaki sa svojim jedinstvenim stilom i energijom, koji su zadržali visoki ritam i odličnu atmosferu.

Jedan od vrhunaca Summertide Festivala bile su atraktivne plesačice koje su svojim performansima dodatno obogatile vizualni spektakl. Njihovi nastupi sinkronizirani s glazbom i svjetlosnim efektima pridonijeli su stvaranju nezaboravne atmosfere koja je trajala do ranih jutarnjih sati.

Osim vrhunskih DJ-eva i plesačica, Noa Beach Club je ponudio i brojne dodatne sadržaje. VIP zone omogućile su ekskluzivan doživljaj festivala s posebnom uslugom i pogledom na pozornicu. Raznovrsna ponuda pića i hrane zadovoljila je sve ukuse, dok su razne aktivnosti na plaži, uključujući vodene sportove i zabavne igre, pružile dodatnu zabavu za posjetitelje.

Summertide Festival 2024. bio je događaj koji će se dugo pamtiti. Spoj vrhunske glazbe, spektakularne produkcije i nevjerojatne atmosfere još jednom je potvrdio zašto je Zrće jedno od najpopularnijih mjesta za ljubitelje elektronske glazbe. Posjetitelji su otišli kući s osmijehom na licu, već planirajući povratak na Summertide Festival 2025. godine.

Tekst: N.N.
Fotografije: Dino Ninkovic / Noa Beach Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO