galija0305241

Nakon glamuroznog bala pravnika koji je obilježio večer u elegantnom stilu u prekrasnom Hotelu Ambasador u Opatiji, studenti Pravnog fakulteta preselili su se u srce noćnog života Opatije - Caffe bar Galiju. Ovaj popularni bar, koji već godinama privlači posjetitelje svojom atmosferom i glazbenim izborom, bio je savršeno mjesto za nastavak zabave. Dok su se u elegantnim odijelima i raskošnim haljinama smještali za stolove ili tražili savršeno mjesto za ples, atmosfera u Galiji postajala je sve veselija. Raspoloženje se dizalo uz ritmove glazbe koji su odjekivali prostorom, a smijeh i razgovori ispunjavali su svaki kutak bara.

Studenti Pravnog fakulteta, zajedno sa svojim prijateljima, nisu propustili priliku da se opuste i zabave nakon napornih tjedana učenja i priprema za ispite. Energija koja je pulsirala kroz prostor bila je zarazna, a svatko je pronašao način da uživa na svoj način.

Neki su se prepustili plesu na plesnom podiju, dok su drugi preferirali opušteno druženje za stolom uz omiljeno piće. Opatija, poznata po svojoj noćnoj sceni, opravdala je svoj ugled i pružila nezaboravno iskustvo svim posjetiteljima, uključujući i studente prava koji su odabrali Caffe bar Galiju kao svoju destinaciju nakon bala.

Glavni DJ večeri, DJ Frankiness, bio je srce ove zabave. Njegova sposobnost da čita raspoloženje mase i odabire pjesme koje su dizale atmosferu na najvišu razinu bila je nevjerojatna. Gosti su bili oduševljeni njegovim setom i nisu mogli prestati plesati uz svaku novu pjesmu koja je puštana. DJ Frankiness je definitivno bio tajni sastojak koji je učinio ovaj after party nezaboravnim.

Uz zvuke glazbe koji su se protezali do kasnih sati, noć je polako odmicala, ali zabava u Galiji nije jenjavala. Studenti su uživali u svakom trenutku, stvarajući uspomene koje će ih pratiti kroz godine studija i nakon njih.

Dok se zvuk glazbe lagano stišavao, a svjetla bara postajala su blaža, studenti su napustili Caffe bar Galiju sa osmijehom na licu i sjećanjima koja će čuvati kao dragocjeni dragulji. Nakon fantastičnog bala i nezaboravne after-party zabave, svi su se složili - ovo je bila noć za pamćenje.

Tekst: G.K.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO