galija3008241

Iako ljeto polako zalazi u svoju završnu fazu, a turisti se spremaju vratiti svojim svakodnevnim obvezama, Caffe bar Galija u Opatiji još uvijek prkosi kraju sezone. Prošle noći, unatoč tome što je rujan pred vratima, popularno okupljalište bilo je ispunjeno živahnom energijom, smijehom i glazbom koja je odzvanjala sve do kasnih sati.

Petak navečer u Galiji nije bio običan petak. Dok su dani postajali sve kraći, atmosfera u ovom omiljenom opatijskom kafiću bila je ispunjena toplinom, a svaki kutak prostora odražavao je duh ljeta koje kao da odbija otići. Gosti su uživali u bogatoj ponudi koktela svih vrsta - od klasičnih mojita i margarita, do egzotičnih kreacija s egzotičnim voćem i aromatičnim začinima. Barmeni Galije, poznati po svom umijeću i kreativnosti, još su jednom nadmašili očekivanja, poslužujući prefine koktele koji su bili prava senzacija večeri.

Za glazbenu čaroliju sinoć je bio zaslužan DJ Marin, čije su vješto odabrane melodije savršeno upotpunile atmosferu. Njegova mješavina house ritmova, pop hitova i nostalgičnih klasika držala je sve prisutne na nogama, stvarajući neodoljiv spoj energije i opuštanja. Ritmovi koje je DJ Marin kreirao nisu samo ispunili prostor, već su uspjeli obuzeti i srca prisutnih, potičući ih da se prepuste plesu i zaborave na sve osim trenutka u kojem su se našli.

Unatoč tome što su gužve koje obično prate srpanj i kolovoz polako jenjavale, Galija je sinoć bila krcata. Mještani, ali i turisti koji su produžili svoj boravak, nisu mogli odoljeti privlačnosti ove opatijske institucije. Toplo osvjetljenje, opuštena atmosfera i glazba koja je birano pratila svaki trenutak večeri, stvarali su savršenu kulisu za druženje i uživanje.

Pričalo se o ljetnim avanturama, sklapala nova prijateljstva, a poznata lica Galije još su jednom potvrdila da ovaj kafić nije samo mjesto za piće, već i za stvaranje uspomena. Kako se večer pretvarala u noć, ritmovi glazbe su se pojačavali, a plesni podij polako se popunjavao.

Tekst: P.A.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO