drago2106241

Prošle noći, petak je bio u znaku nezaboravnog provoda u Clubu Drago u Opatiji, gdje se održao popularni "Massive Foam Party". Klub je bio ispunjen euforijom i dobrom energijom, dok su se posjetitelji veselili i plesali do ranih jutarnjih sati. Od trenutka kada su gosti ušli u klub, bilo je jasno da ih očekuje nešto posebno. Svjetla, muzika i dekoracije stvarali su savršenu atmosferu za nezaboravnu noć. DJ je puštao najnovije hitove, održavajući sve na nogama i stvarajući nevjerojatnu energiju koja se širila cijelim klubom.

Središnji dio večeri, naravno, bila je pjena. Kako je noć odmicala, ogromne količine pjene počele su prekrivati plesni podij, stvarajući pravi spektakl. Gosti su bili proljevani pjenom od glave do pete, što je dodalo element iznenađenja i radosti cijelom događaju. Pjena je bila osvjetljena raznobojnim svjetlima, stvarajući magičan i nezaboravan vizualni doživljaj.

Svi prisutni su bili oduševljeni. Osmijesi na licima, glasni smijeh i ples bez prestanka svjedočili su o uspjehu večeri. "Ovo je najbolji party na kojem sam ikad bio!" izjavio je jedan od posjetitelja, dok je drugi dodao: "Pjena je bila nevjerojatna, osjećao sam se kao dijete na najvećem mogućem igralištu!"

Club Drago još jednom je dokazao zašto je jedno od najpopularnijih mjesta za izlazak u Opatiji. Izvrsna organizacija, ljubazno osoblje i pažnja prema detaljima osigurali su da sve teče glatko i bez problema. Sigurnost gostiju također je bila na prvom mjestu, s redarima koji su pazili da svi uživaju bez ikakvih neugodnosti.

Massive Foam Party u Clubu Drago bio je večer za pamćenje. Kombinacija sjajne muzike, fantastične atmosfere i, naravno, velike količine pjene, stvorila je savršenu noć za sve posjetitelje. Ako ste propustili ovaj događaj, svakako pratite najave Cluba Drago za buduće partyje jer je ovo mjesto koje ne smijete zaobići!

Do sljedećeg puta, hvala Clubu Drago na još jednoj nezaboravnoj noći u Opatiji!

Tekst: N.K.
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO