severina3003241

Prepuna Arena Borisa Trajkovskog u Skoplju dočekala je sinoć Severinu, koja je svoju aktualnu dvoransku turneju ovim koncertom proširila i izvan granica Hrvatske. Omiljenu regionalnu pjevačicu Makedonci su oduševili jednako koliko i ona njih tijekom dvosatnog nastupa. ''Ovo nam je treći koncert u Areni Boris Trajkovski i nisam očekivala ovakav koncert… Ovaj put nismo imali ni plesače, ali nisu nam ni trebali, ja sam odradila sve umjesto njih (smijeh), ni veliku video produkciju, ali ono do čega ja jako držim i do čega mi je stalo, jer je to moje pogonsko gorivo, je odličan bend, odlični muzičari, kojih je bilo jako puno na bini i koji su dali sve od sebe da ova večer ostane zauvijek upamćena i zauvijek urezana u srca publike, ali i nas samih.… I oni i ja smo bili osupnuti i blagoslovljeni što smo vidjeli nove generacije koje pjevaju naše pjesme, kao i one dobro poznate ljude, koji su već dolazili na naše koncerte u Makedoniji. Zahvaljujem Skoplju, zahvaljujem na nesebičnoj ljubavi koju su mi pružali tijekom svake kompozicije i moram reći da je ovo bio jedan od najboljih koncerata… Pritom ne računam samo Makedoniju. Jedan od najboljih koncerata uopće… Hvala vam.'' - izjavila je Severina nakon koncerta.

Sljedeći na rasporedu Severinin koncert je u Zadru, u ŠC Višnjik, 13. travnja, za koji su ulaznice rasprodane čak tri tjedna unaprijed.

Tekst: Press
Fotografije: Matea Smolčić Senčar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO