arena2912221

Iako je u svojoj dugogodišnjoj, kako solističkoj, tako i karijeri frontmena nekadašnjeg Bijelog dugmeta, punio najglasovitije koncertne prostore cijele regije, Željko Bebek upravo je ''osvojio'' i Arenu Varaždin. Tako se ostvarila i njegova dugogodišnja želja, ali i želja publike, u kojoj se, osim Varaždinaca, našao i veliki broj gostiju i iz svih okolnih mjesta. Svi oni ovaj su prednovogodišnji koncert vidjeli kao sjajnu priliku za ispratiti godinu na izmaku i to uz jednog od najznačajnijih pop-rock pjevača ovih prostora.

U večeri punoj emocija, velike hitove, među kojima i neke od najljepših ljubavnih pjesama koje su obilježili odrastanje i zaljubljivanje mnogih generacija, poput 'Da je sreće bilo', 'Laku noć, svirači', 'Oprosti mi što te volim', 'Tijana', 'Ja po kafanama', 'Ono nešto naše', 'Ako voliš ovu ženu', 'Kupit ću nam sat', 'Selma', 'Ima neka tajna veza' i mnoge druge, ovaj je put, zajedno s legendarnim pjevačem, uglas otpjevalo nekoliko tisuća ljudi.

Nenadmašna interpretacija uz karakteristični i moćni vokal, prepoznatljiva boja glasa, neodoljivi šarm i nepresušna energija na pozornici, i ovaj su se put, uz sjajni prateći bend, pokazali kao Bebekova dobitna kombinacija za ostaviti trag u srcima Varaždinaca do neke sljedeće prilike.

Tekst: Press
Fotografije: Dario Horvat

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO