arena2410231

Za HAUSEROV koncert u Beogradu tražila se ulaznica više, a njegovom spektakularnom showu, u Štark Areni, prisustvovali su Novak Đoković sa suprugom Jelenom, Sergej Ćetković, Katarina Radivojević i mnogi drugi. HAUSEROVA solo turneja u punom je jeku, a nakon velikih europskih gradova i rasprodanih koncerata, konačno su na red došle beogradska i zagrebačka publika. Sinoćnjim koncertom rasplesao je Beograd i sve posjetitelje proveo kroz cijeli spektar emocija, a renomirani violončelist HAUSER, večeras dolazi i pred zagrebačku publiku.

„Pred domaćom publikom se uvijek osjećam najuzbuđenije. Kada se svima mogu obratiti na svom jeziku, pozdraviti sve posjetitelje i zahvaliti im se, to je ipak nešto posebno, atmosfera je jednostavno drugačija.“ - rekao je HAUSER.

Sinoć je, u sklopu svoje turneje „Rebel with a Cello“, nastupio u beogradskoj Štark Areni te svima priredio pravi spektakl. Večeras će jedinstveni show, za koji su ulaznice u potpunosti rasprodane, biti i u Areni Zagreb.

U muzičkim bravurama poznatog violončelista uživat će svi oni koji su uspjeli doći do ulaznice, a HAUSER obećava audio-vizualni spektakl svjetskih razmjera.

Svojim violončelom publiku će povesti na raznoliko glazbeno putovanje: od klasične i filmske glazbe do rocka i latino ritmova, a energičan nastup po kojem je HAUSER poznat sigurno neće zaobići ni zagrebačku Arenu.

Tekst: Press
Fotografije: Ivan Miladinović

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO