kastav1609231

U subotu se na prekrasnoj lokaciji Crekvina u Kastvu održao Miss Business 2023. Prvi takav događaj u Republici Hrvatskoj, posvećen uspješnim poduzetnicama, sa ciljem proslave elegancije, uspjeha i poslovne izvrsnosti žena. Miss Business 2023 imao je dublji smisao od same modne revije. Cilj je bio promovirati poduzetništvo i potaknuti žene da manifestiraju svoje poslovne ideje, umrežavaju se i stvaraju nove poslovne suradnje. Ovo je posebno bilo važno za razvoj gospodarstva i rast gradova koji su ključni za socijalni i ekonomski napredak.

Svaka žena zaslužuje eleganciju u svakoj prilici, a to su svim kandidatkinjama pružili, između ostalih i učenice frizerskog i kozmetičkog usmjerenja Obrtničke škole u Opatiji. S pomoću svojih mentora i stručnjaka iz frizerske i make-up industrije, stvorili su nezaboravno iskustvo za sve sudionice, dok istovremeno razvijaju svoje vještine i povezuju se s uspješnim ženama u poslovnom svijetu. Revije su prikazale modne kolekcije lokalnih dizajnera (odjeće, nakita, torbica...) i boutique-a koje su tematski usmjerene na poslovne žene pod nazivom "Jesenska kolekcija za poslovnu ženu". Kandidatkinje su se predstavile kroz tri različita izdanja: Casual Business, Office i Night-Cocktail.

Lentu Miss Business 2023 osvojila je Deborah Voncina Ivanić. Izbor za Miss Business 2023 održao se je u organizaciji Ive Vavan, vlasnice Vanavi experience tvrtke za organizaciju događanja.

Tekst: Press / G.K.
Fotografije: PartyHR

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO