hilton2607241

Prošli petak, Sunce Pool by Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa ugostio je jedan od najuzbudljivijih partyja ovog ljeta - Sunset Pool Party. Ovaj nezaboravni party privukao je brojne goste i uzvanike, koji su uživali u vrhunskom provodu, fantastičnoj muzici i spektakularnim nastupima.

Party je započeo energičnim setom DJ Boore, čiji su ritmovi odmah podigli atmosferu na višu razinu. Njegov unikatni miks zvukova savršeno je uveo goste u ritam večeri. Nakon njega, na scenu je stupio Golden Noise s nevjerojatnim violinističkim showom. Kombinacija klasične violine i modernih beatova očarala je prisutne, stvarajući magičnu atmosferu pod zvijezdama.

DJ A.S. One-a iz Zuricha preuzeo je kontrolu nad miks pultom kasnije u večeri, zadržavajući visoki tempo i energiju, dok su Passion Art Performance izvođači pružili pravi spektakl za oči. Njihovi impresivni performansi s vatrom i svjetlosnim efektima ostavili su publiku bez daha, stvarajući savršen spoj umjetnosti i zabave.

Atraktivne hostese i plesačice dodatno su začinile večer, svojom energijom i šarmom zapalivši sve prisutne. Njihove plesne koreografije i interakcija s publikom stvorile su veselu i opuštenu atmosferu, čineći da se svi osjećaju kao dio velike, razigrane obitelji.

Veliki broj lijepih žena, gošća, plesalo je čitave noći, dodatno doprinosivši glamuru i eleganciji partyja. Sunce Pool by Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa bio je prepun nasmijanih lica, zadovoljnih gostiju koji su uživali u svakom trenutku ovog spektakularnog partyja.

Sunset Pool Party je pokazao kako izgleda savršena ljetna zabava na obali. Uz vrhunsku glazbu, spektakularne nastupe i odličnu atmosferu, ovo je bio događaj koji će se dugo pamtiti. Organizatori su još jednom dokazali da Rijeka može ponuditi nezaboravne ljetne provode na svjetskom nivou. Ako ste propustili ovu noć, ne brinite - ljeto je tek počelo, a Sunce Pool by Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa priprema još mnoge iznenađenja za sve ljubitelje dobre zabave.

Tekst: N.N.
Fotografije: PR

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO