ritz1805241

Prošle subote, 18. svibnja, Ritz Club u Zagrebu postao je epicentar nezaboravne zabave na događaju pod nazivom "Jaws of Pleasure". S mnoštvom pozitivne energije i vrhunskom glazbom, ova noć je bila savršen bijeg za sve ljubitelje elektronske glazbe.

Glavna atrakcija večeri bili su DJ-i Zorden i Phillip X, koji su svojim energičnim setovima držali publiku na nogama do ranih jutarnjih sati. Njihov jedinstveni stil i sposobnost da prepoznaju raspoloženje publike stvorili su atmosferu koju će posjetitelji još dugo pamtiti.

Zorden je započeo večer sa svojim karakterističnim melodičnim zvukovima i dubokim basovima, stvarajući savršeni uvod u noć. Njegova kombinacija house i techno ritmova brzo je zagrijala publiku i pripremila ih za ostatak večeri.

Phillip X je preuzeo DJ pult oko ponoći, unoseći svježinu i energiju svojim progresivnim setom. Njegov talent za miksanje i odabir pjesama oduševio je sve prisutne, a njegovo ime sigurno će ostati zapamćeno među ljubiteljima noćnog života u Zagrebu.

Uz vrhunsku glazbu, vizualni spektakl osigurale su plesačice iz Ritz Entertainmenta. Njihove koreografije i kostimi savršeno su se uklopili u ambijent kluba, dodajući poseban šarm i glamur cijeloj večeri. Njihova prisutnost na pozornici podigla je atmosferu na novu razinu, čineći svaki trenutak još posebnijim.

Ritz Club se još jednom dokazao kao vodeće mjesto za noćni provod u Zagrebu, privlačeći raznoliku publiku željnu dobre zabave i kvalitetne glazbe. Organizacija događaja "Jaws of Pleasure" bila je besprijekorna, s pažnjom posvećenom svakom detalju kako bi svi posjetitelji mogli uživati u vrhunskoj zabavi.

Za sve one koji su propustili ovu nezaboravnu noć, nema sumnje da će Ritz Club uskoro organizirati nove događaje koji će biti jednako spektakularni. "Jaws of Pleasure" pokazao je kako spoj vrhunskih DJ-a, talentiranih plesačica i odlične organizacije može stvoriti noć za pamćenje.

Do sljedećeg događaja, prisjetimo se ove subote u Ritz Clubu s osmijehom na licu i plesnim cipelama spremnim za nove ritmove.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO