ritz3105241

Prošlog petka, Ritz Club Zagreb bio je mjesto nevjerojatne zabave i ludog provoda zahvaljujući spektakularnom partyju naziva "Mariachi Gone Wild". Ovaj događaj okupio je brojne ljubitelje dobre glazbe, plesa i nezaboravne atmosfere, potvrđujući još jednom status Ritz Cluba kao jedne od vodećih destinacija za noćni život u Zagrebu.

Za vrhunsku glazbenu podlogu pobrinuli su se DJ Zorden i DJ Phillip X, koji su svojim energičnim setovima rasplesali publiku do ranih jutarnjih sati. DJ Zorden je otvorio večer uz ritmove latino glazbe pomiješane s modernim elektroničkim zvukom. Njegovi miksovi su bili savršeni za zagrijavanje atmosfere, a publika je uživala u plesnim hitovima koji su odjekivali klubom.

DJ Phillip X preuzeo je DJ pult kasnije tokom noći, donoseći nešto drugačiji zvuk sa svojim setovima koji su kombinirali house, EDM i popularne hitove. Njegova sposobnost da osjeti puls publike i prilagodi svoj repertoar rezultirala je euforičnom atmosferom na plesnom podiju. Njegov set bio je vrhunac večeri, ostavivši sve prisutne bez daha i željne još.

Neizostavni dio ove lude večeri bile su i atraktivne plesačice Ritz Entertainmenta. Njihovi senzualni i profesionalno koreografirani nastupi dodali su poseban štih cijelom događaju. Sa svojim egzotičnim kostimima i neodoljivim plesnim pokretima, plesačice su dodatno zagrijale atmosferu, stvarajući pravi show na plesnom podiju.

Ritz Club Zagreb transformirao se u pravu meksičku fiestu. Dekoracije u stilu mariachi bendova, šareni svjetlosni efekti i autentični kokteli, poput margarita i tequile sunrise, pridonijeli su stvaranju autentičnog ambijenta. Gosti su mogli uživati u tematskim pićima dok su se opuštali i plesali uz zarazne ritmove.

Reakcije posjetitelja bile su više nego pozitivne. Mnogi su istaknuli kako je "Mariachi Gone Wild" bio jedan od najzabavnijih partija sezone, s odličnom glazbom, fantastičnim plesnim točkama i nevjerojatnom atmosferom. Svi su se složili da je ovo bio događaj za pamćenje, koji će se prepričavati još dugo.

"Mariachi Gone Wild" bio je pun pogodak za Ritz Club Zagreb, koji je još jednom dokazao zašto je jedno od najpopularnijih mjesta za izlazak u gradu. Ova nezaboravna noć spojila je sve elemente savršenog partyja - izvrsnu glazbu, fantastične nastupe i atmosferu koja se ne zaboravlja. Ako ste propustili ovaj spektakularni događaj, svakako pratite najave Ritz Cluba jer nas zasigurno očekuju još mnoge slične nezaboravne večeri.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO