ritz2505241

Zagrebački Ritz Club bio je domaćin Ringišpil partyja koji je privukao brojne ljubitelje vrhunske zabave. Večer je bila ispunjena dinamičnim ritmovima, vrhunskom glazbom i atraktivnim performansima, a za to su se pobrinuli DJ Zorden, Phillip X i plesačice Ritz Entertainment.

DJ Zorden i Phillip X priredili su glazbeni spektakl koji se ne zaboravlja. Svojim pažljivo odabranim setovima, prepunim hitova i zaraznih ritmova, oduševili su sve prisutne. DJ Zorden, poznat po svojoj sposobnosti da stvori nevjerojatnu atmosferu, poveo je publiku na glazbeno putovanje kroz različite žanrove, dok je Phillip X svojim energičnim nastupom dodatno zagrijao plesni podij.

Atraktivne plesačice Ritz Entertainment dodatno su podigle atmosferu svojim senzacionalnim performansima. Upečatljive koreografije i atraktivni kostimi plesačica savršeno su se uklopili u šareni ambijent Ringišpil partyja. Svaki njihov nastup bio je ispraćen glasnim pljeskom i ovacijama, a njihova energija prenijela se na sve prisutne, čineći večer nezaboravnom.

Ritz Club je za ovu posebnu priliku bio uređen u stilu modernog ringišpila, s raskošnim svjetlosnim efektima i šarenim dekoracijama koje su dodatno pridonijele sveukupnom doživljaju. Posjetitelji su uživali u opuštenoj, ali istovremeno uzbudljivoj atmosferi, koja je trajala do ranih jutarnjih sati.

Reakcije posjetitelja bile su izuzetno pozitivne. Mnogi su istaknuli kako je Ringišpil party nadmašio njihova očekivanja, te kako su DJ Zorden i Phillip X još jednom dokazali zašto su među najtraženijim DJ-ima na domaćoj sceni. Plesačice Ritz Entertainment-a također su dobile brojne pohvale za svoj profesionalizam i izvanredne nastupe.

Ringišpil party u Ritz Clubu Zagreb pokazao se kao pun pogodak, privukavši velik broj posjetitelja koji su uživali u vrhunskoj glazbi, atraktivnim performansima i sjajnoj atmosferi. Ova večer zasigurno će se dugo pamtiti, a svi već s nestrpljenjem iščekuju iduću priliku za ovakvu vrstu zabave u Ritz Clubu.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO