ritz0510241

Protekla subotnja noć u Ritz Clubu Zagreb bila je nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje elektronske glazbe i noćnih provoda. Pod nazivom Whisper of Sin, ova tematska večer privukla je brojne posjetitelje koji su uživali u jedinstvenom spoju vrhunskih DJ setova, atraktivnih plesačica i spektakularnog programa.

DJ Zorden i DJ Bruno Conti X bili su glavne zvijezde večeri, a njihov energični miks ritmova podigao je atmosferu do usijanja. DJ Zorden, poznat po inovativnim setovima, i DJ Bruno Conti X, čija energija i glazbeni ukus stvaraju savršeni balans između modernih i klasičnih elektronskih hitova, uspjeli su držati plesni podij punim cijelu noć.

No, glazba nije bila jedini adut večeri. Klub je bio ispunjen senzualnim plesnim performansima atraktivnih plesačica, koje su dodatno pojačale "griješnu" atmosferu Whisper of Sin večeri. S pažljivo koreografiranim pokretima i besprijekornom izvedbom, plesačice su bile pravi vizualni spektakl, podižući cjelokupno iskustvo na potpuno novu razinu.

Osim glazbe i plesa, program je bio bogat i raznim iznenađenjima. Svjetlosni efekti i vizualni performansi savršeno su nadopunili ambijent, dok je osoblje kluba osiguralo vrhunsku uslugu, čineći da se svi gosti osjećaju posebno.

Ritz Club Zagreb se još jednom pokazao kao jedno od najatraktivnijih mjesta za noćne izlaske u glavnom gradu, a Whisper of Sin večer će se dugo pamtiti kao jedna od najuzbudljivijih tematskih noći.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO