salata3108241

Stadion Šalata proteklog vikenda postao je epicentar nezaboravne proslave trećeg rođendana hrvatskog glazbenog brenda Lollipop. Ovaj događaj, koji je ujedno bio i jubilarni 50. party, privukao je tisuće mladih iz Hrvatske, ali i inozemstva, te je još jednom dokazao zašto je Lollipop postao omiljeni glazbeni brend ljubitelja urbane glazbe iz 2000-ih i 2010-ih godina. Vesela atmosfera, energični hitovi i raznovrsni sadržaji učinili su ovu večer jednom od onih koje će se dugo pamtiti.

Već od popodnevnih sati stadion je bio ispunjen pozitivnom energijom brojnih posjetitelja iz cijele Hrvatske, ali i onih iz Slovenije, Srbije, Španjolske, Velike Britanije, Nizozemske, Austrije, Francuske i Njemačke, koji su uživali u ritmovima RNB-a, Hip Hop-a, EDM-a i Pop hitova iz razdoblja koje mnogi pamte s nostalgijom. Osim vrhunske glazbe, zabavu su upotpunili razni sadržaji i aktivnosti koji su dodatno obogatili iskustvo. Na svakom koraku dijelile su se lizalice, prepoznatljiv simbol brenda, kojih je dosad podijeljeno više od 150 tisuća. Ovi slatki simboli zabave povezali su prošlost i sadašnjost, te pobudili nostalgične osjećaje mladih na bezbrižne dane djetinjstva.

S više od 65 tisuća posjetitelja u protekle tri godine, Lollipop je postao sinonim za vrhunsku zabavu, a svaki mladić i djevojka žele biti dio ove priče. Uspješno izgrađen community Lollipopa prepoznatljiv je i po neobičnim lokacijama na kojima se događaji održavaju, kao što su Medvedgrad, Muzej za umjetnost i obrt te Toranj Sljeme. Svaka nova lokacija donosi jedinstvenu atmosferu, a tako je bilo i ove subote na Šalati, gdje su mladi plesali i uživali u savršenom spoju glazbe, plesa i druženja.

Treći rođendan Lollipopa pokazao je kako brend ne samo da privlači sve veći broj posjetitelja, nego uspješno gradi zajednicu koja raste iz godine u godinu. Kvalitetna organizacija i pažljivo odabran glazbeni repertoar osigurali su da ova proslava bude još jedan nezaboravan događaj, potvrđujući tako Lollipop kao vodeći glazbeni brend u regiji koji zna kako prirediti vrhunsku zabavu koja se pamti.

Tekst: Press
Fotografije: Dino Ninkovic

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO