miss0106241

Lijepa Ivana ima dvadeset i tri godine i studentica je na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Slobodno vrijeme provodi u društvu obitelji. Voli putovati, čitati i uvijek je u pokretu. Pjeva na fakultetskome zboru Axis. Povremeno volontira na fakultetu u sklopu Teddy bear hospital. Njezinom pratiljom proglašena je Dora Dračić koja će u slučaju da Ivana bude spriječena sudjelovati na finalu Miss Hrvatske.

Ivana je između ostalih nagrada osvojila vrijednu krunu od dragog kamenja Gallery Gemstone by Ivana Milun te izravan plasman u finale 30. Miss Hrvatske.

Natjecateljice su se predstavile u modnoj kolekciji Calico Mood i vjenčanicama Nikolina. Uljepšali su ih frizerski salon Marina i vizažistica Lea Dragojević. Prekrasne cvjetne aranžmane kako i priliči ljepoticama izradila je cvjećarnica Sara i Mihaela Grgić. Program u kojem je nastupio Amir Kazić Leo vodio je Davor Garić.

'Sedam lijepih natjecateljica Miss Požeško-slavonske županije tijekom popodneva obilazilo je Kutjevo snimivši razglednice, a ja se ovim putem zahvaljujem se Gradu Kutjevo i gradonačelniku Josipu Budimiru na gostoprimstvu i potpori', rekla je vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta Iva Loparić Kontek.

Tekst: Press
Fotografija: PR Miss Hrvatske

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO