kraljica1312231

U rovinjskom hotelu Lone jučer je sve prštalo od ljepote - razlog je izbor Kraljice Hrvatske 2023. za Kraljicu Svijeta. Nova Kraljica Hrvatske je Vita Sever iz Siska. Titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njene obveze, dodijeljena je Mihaeli Tekić iz Slavonskog Broda, a druga princeza postala je Vlatka Pačarić iz Slatine, uz to je osvojila lentu i kraljice elegancije. Paola Kliba iz Pule je ponijela titulu Kraljice osobnosti, Nika Ban iz Pule ponijela je lentu Kraljice fotogeničnosti, Martina Jurišić iz Rovinja osvojila je titulu Kraljice medija, Kraljicu šarma osvojila je Laura Aleksa iz Đakova te je Kraljicu simpatičnosti osvojila Lea Lippe iz Zagreba.

Žiri je imao težak zadatak, 17 članova žirija moralo je odlučiti tko će postati nova Kraljica Hrvatske: Odete Sapač, direktorica turističke zajednice grada Rovinja i predsjednica žirija, David Modrušan, zamjenik Gradonačelnika grada Rovinja domaćina finalnog izbora Kraljice Hrvatske, Natalija Brkić, predsjednica Direkcije Kraljice Hrvatske, Juraj Mihaljević, vlasnik Iločkih podruma, prof. dr. sc. Danijela Gračan, jedina Hrvatica koja je ponijela titulu najljepše na svijetu, Kraljica Svijeta 1989., Siniša Cizel, vlasnik tiskare Grafing, Hrvoje Reil, predstavnik brendova Lemon & Beaker i Clinisoothe za europu, Mikela Buršić, vlasnica Pršutarne i stancije Buršić, Vesna Žugović, ravnateljica poliklinike Veir, Antoanet Levačić, Kraljica Hrvatske 2016. i predstavnica tvrtke SPS CROATIA, Matej Križanac, voditelj marketinga tvrtke SE-MARK, Zvonimir Popović, predstavnik tvrtke KANAAN, Ivana Zulehner, voditelj prodajnog tima u Merkur Osiguranju, Zoran Krajinović, odvjetnik - odvjetničko društvo Krajinović i partneri, Paško Dodić, vlasnik Zlatarnice Dodić i Irena Jakičić, aktualna kraljica Hrvatske.

Voditelji HRT -a Zlata Mück Sušec i Mario Sedmak, te specijalna gošća Diane McInerney iz New Yorka bili su zaduženi za vođenje izbora, a sve prisutne je zabavljao Goran Karan, koji je svojim brojnim hitovima uljepšao samu manifestaciju. Osim njega, svoj nastup je imala i vatrena grupa Učiteljice te plesna skupina Megablast. Američka voditeljica Diane McInerney najavila je prof. dr. sc. Danijela Gračan, jedinu Hrvaticu koja je ponijela titulu najljepše na svijetu, Kraljica Svijeta 1989., i aktualnu Kraljicu Hrvatske Irenu Jakičić da se predstave na pozornici.

Publici su se djevojke predstavile u nekoliko izdanja. U predivnim i raskošnim vjenčanicama i svečanim haljinama salona Vjenčanica Nikolina koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske. Za siguran hod i udobne cipele pobrinuo se poznati Austrijski brend Högl, za frizure finalistica bio je zadužen frizerski salon Gea, dok je za make-up bio zadužen IBeauty studio, vlasnice Ive Berišić. Za prekrasan izgled i ljepotu finalistica pobrinuli su se brendovi novozelandska organska kozmetika Lemon & Beaker i engleska kozmetika Clinisoothe. Za zdravlje i dobar izgled natjecateljica brinu se Poliklinika Veir, Poliklinika Medikol, Poliklinika Rotim. Službeni prijevoznik za sigurnu vožnju Kraljica Hrvatske je Brioni Pula. Tortu i slastice izradili je srednja škola Eugena Kumičića iz Rovinja uz mentorstvo profesorice gospođe Silvije Cah. Za degustaciju rovinjskih delicija pobrinuli su se Pršutarna i stancija Buršić i restoran Dario, a za piće dobrodošlice Darna iz Rovinja te za osvježenje pobrinula se naša domaća kuća vode Jamnica. Za uređenje prostora bili su zaduženi Celebration - Balloons & Fireworks.

Za bogate nagrade se pobrinuli su se Vlasnik Kannana, gospodin Zvonko Popović, Kralj čipsa, najstarija vinarija Iločki podrumi vlasnika Juraja Mihaljevića, Kralja hrvatskih vina, novozelandska organska kozmetika Lemon & Beaker, Poliklinika Veir, Zlatarna Dodić, krznarija Sumrak, Semark i Kozmetika Feniks.

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“, a o kvaliteti ovog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja. Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske su ekskluzivno najavili kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatski te najavili svjetski izbor u Hrvatskoj.

Tekst: Press
Fotografije: Josip Čekada i Giordano Cellich

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO