zdravko2911

Zdravko Čolić, glazbeni fenomen ovih prostora i već pola stoljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene, nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske, ove jeseni stiže i u riječku Dvoranu mladosti. Miljenik regije pred riječku publiku stiže 29. studenoga, a dugoočekivani koncert prilika je i starijim i mlađim generacijama da taj dan uživaju u nekim od najljepših i najvećih pjesama otpjevanih na ovim prostorima, poput 'Ti si mi u krvi', 'Produži dalje", 'Gori vatra', 'Noć mi te duguje', 'Svadbarskim sokakom', 'Jedna zima sa Kristinom', 'Krasiva', 'Čija je ono zvijezda', 'Pjevam danju, pjevam noću', 'Pusti, pusti modu' i mnogim drugim.

Čolićevi višesatni koncerti glazbeni su spektakli na kojima se isprepliću moćna interpretacija, prepoznatljivi vokal, nenadmašna energija i neodoljivi šarm, koji se Čoliću pripisuju od samih početaka njegove karijere.

Ne čudi, stoga, kako je uvijek rado viđen gost, za čije se koncerte traži ulaznica više, a ulaznice za riječki koncert dostupne su putem sustava Eventim te u Dallas Music Shopu u Rijeci.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO