Mislili ste petak navečer provesti uz kokice i TV? Ne da Vam se van jer će opet po tko zna koji put biti  još jedan dosadan petak vani? Ma zaboravite takve gluposti! Počnite se već sad spremati jer petak je dan za metak!

Kako ne bi bio za metak kada najpoznatija riječka agencija za hostesiranje, promociju i organizaciju evenata MaOri priprema iznenađenje sa kojim ujedno slave i svoju 2. godišnjicu postojanja. MaOri je u 2 godine pokorila svu konkurenciju, a to dokazuju sam rad agencije, veliki uspjeh i ljubav prema poslu. Zato se prilikom godišnjice ovoga petka u Karolini organizira prvi veliki Hostesa party, kakav u Hrvatskoj još nije nikada viđen! S početkom u 22 sata oko 250 hostesa te večeri će biti u Karolini, no one neće raditi svoj posao kao inače nego će se samo zabavljati, jer večer proslave je večer za uživanciju.

Tema večeri je crveni detalj, a hostesa sa najoriginalnijim crvenim detaljem dobiva nagradu. Za slikanje detalja od početka party-a zadužen je Josip Čekada. Također cure koje bi se htjele okušati u poslu hostese mogu se pridružiti ostalima u petak, te je moguće dogovoriti buduću suradnju odmah na licu mjesta te večeri u Karolini. Za one koje nisu u mogućnosti prisustvovati te večeri a htjele bi raditi kao hostese tu je kontakt broj +385 91 955 4918.

Osim party-a u petak, Karolina u subotu organizira veliko otvorenje pod nazivom Spirit of Karolina is back in town - opening night! Vidimo se u Karolini!

Tekst: T.J.

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO