Ovog petak nastavljamo u istom ritmu. Zbog lošeg vremena koje se očekuje u subotu, odlučili smo dva velika partya spojiti u jedan tako da vas uz OVER 30 ( druženje koje je namjenjeno za sve ljude iznad 30 godina), koji se i dalje se osjećaju mladima) očekuje PRVI jedinstveni somersby party na našem prostoru. Somersby je kozmopolitsko pice koje je u vrlo kratkom roku osvojilo sve svjetske metropole, ali i hrvatske gradove.

Zbog svojeg je sastava savršeno piće za druženje sa prijateljima nakon posla i večernja događanja, ali i idealna osvježavajuća alternativa u svim ostalim prilikama. Somersby su širom svijeta prihvatili urbani ljudi koji su uvijek otvoreni za nove trendove, izazove i promjene.

S obzirom da je Karolina prva u svemu, ne čudi nas što je njihov izbor pao i na Somersby koji naravno sa sobom nosi lijepe, mlade i atraktivne hostese kakvih u Karolini ne manjka.

Osim bogatih nagrada, prelijepih hostesa i odlične muzike u Karolini vas očekuju i mnoga iznenađenja tokom večeri. Pridružite nam se u najluđoj zabavi u gradu.

Tekst: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO