Balašević će, zajedno sa svojom svitom, uploviti u opatijsku luku 13. kolovoza u 17,00 sati. Nakon dočeka u luci, fijakerom će krenuti prema Villi Angiolini gdje će biti upriličeno primanje za Balaševića, njegovu obitelj, glumce, uzvanike i medije. U istom prostoru će se održati i projekcija dokumentarnog filma "Making of...Kao rani mraz", a nakon završetka projekcije, okupljena svita de krenuti na posebno druženje čije je mjesto zasad pod velom tajne.

Dan kasnije, u subotu 14.kolovoza, Ljetna pozornica će, od 21 sat, ugostiti spektakluarni koncert "Đorđe Balašević i orkestar Panonska mornarica". Osim što će to biti prvi veliki koncert Balaševića nakon sedam godina, valja napomenuti da će koncert pratiti posebna scenografija. Pozornica de biti dizajnirana u obliku broda Panonske mornarice, s drvenim jarbolom visokim 9 metara na kojem de se postaviti jedro veličine čak 70 m2 koje de ujedno služiti i kao projekcijsko platno. Posebnu dekoraciju pozornice činit de 12 drvenih škrinja, 10 drvenih bačava, kao i ostali brodski elementi: sidra, kormilo, konopi, mreže...Na pozornici de se, osim samog Balaševića, naći još čak dvadeset ljudi koji čine orkestar Panonska mornarica, a među njima su tamburaši, pijanist, violinist, saksofonist, klarinetist, harmonikaš, kontrabasist, prateći vokali... Uz vrhunsku produkciju, sve će ovo dati svoj udio u noći za pamćenje.

Posljednjeg dana manifestacije, u nedjelju 15. kolovoza, Ljetna pozornica će posvjedočiti hrvatskoj premijeri filma "Kao rani mraz", također u posebno scenografski prilagođenom prostoru. Tako de svi oni koji budu nazočili ovom eventu ved od samog ulaza na prostor Ljetne pozornice biti "uvučeni u film" posebnim dekoracijama znakovitim za sam film. Premijeri de nazočiti i glumačka ekipa filma kao i još neki posebni gosti, a po završetku filma svaki će gledatelj dobiti poseban poklon kao uspomenu na ovaj događaj. Nakon projekcije filma održat de se i after party za uzvanike te će tako završiti ovaj poseban opatijski vikend.

Izvor: Thorax Promotion

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO