Udruga konobara i barmena osnovana je 20.04.2003. u Rijeci. Nalazi se u Ciottinoj ulici, br. 19/1 točno u prizemlju parkirališta Rijeke prometa. Iako je namijenjena prvenstveno barmenima i konobarima te vlasnicima ugostiteljskih objekata, član može postati svaka fizički i pravno sposobna osoba. 

Termin za 1. školu barmena u zimskoj sezoni rezerviran je za 20.09.2010. godine. Prijave su u tijeku stoga svoje mjesto rezervirajte čim prije i ne dozvolite da na Vašem mjestu bude netko drugi. Škola barmena odvija se u prostorijama Udruge. Program škole barmena sadržava TEORIJU, CLASSIC STYLE PRIPREMU KOKTELA te FREE STYLE koji je pripremljen po programu WFA (gdje je predsjednik Udruge Zoran Lukić i ambasador za Hrvatsku - World flair association) i PRAKTIČNII DIO kako bi se učenici pripremili za stvarne uvjete rada njihovog budućeg radnom mjesta. Škola traje cca 100 radnih sati i ovisi o brzini shvaćanja polaznika. To znači da ukoliko nekim polaznicima ide slabije produžimo edukaciju dok se ne utvrdi gradivo. Svaka škola se odvija u malim grupama jer je naglasak na pojedincu i njegovom usavšavanju.

Nakon završene škole, svi polaznici dobivaju diplome i preporuke za daljnji rad te ono najvažnije - znanje i kako ga primjeniti. Možemo se pohvaliti sa zapošljavanjem svih učenika koji su položili i trudili se tijekom trajanja školovanja. U mogućnosti smo za naprednije ponuditi rad na party programima Udruge te mnoge druge pogodnosti.

Priuštite sebi ulazak u svijet ugostiteljstva, koktela, akrobacija, flaira i svega povezanog s tim... dajte si priliku da radite na velikim manifestacijama i eventima kao vrhunski koktel majstori. Garantiramo Vam da ćete do sljedeće sezone uz dovoljno truda biti pravi maheri iza šanka, i da Vam niti jedan domaći ni strani gost neće moći odoljeti. Za sve informacije o radu i djelovanju Udruge kao i detalje o školi barmena slobodni smo Vas uputiti na našu službenu stranicu www.barmen.hr.

Izvor: barmen.hr

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO