Ovog će se petka u Terminalu održati Jägermeister - Adriatic Tour 2010 Party Ft. Nicola Fasano & Steve Forest. Recept je poznat... sexy plesačice, zgodne hostese i potoci ledenog Jägermeister-a po promo cijeni.

One-two-three-four, uno-do'-tres-quatro...


I Know You Want Me (75 Brazil Street) je megahit nastao u vokalnoj suradnji sa Pitt Bull-om na sample disco evergreen-a Street Player uz prepoznatljiv groove na osnovu kojeg je Nicola Fasano postao jedan od najpopularnijih dj-a današnjice.

U svojih 13 godina produciranja njegova djela su se prodala u preko 5 milijuna kopija.

"No Wasted Hearts" slijedeći hit single nastao je u suradnji sa Ultra Nate a za ovo ljeto izdaje "Oye Baby" ponovno u suradnji sa Pit Bull-om. Osim autorskih djela zapaženo prolaze i remix-evi za Bob Sinclara ,Outwork, Real 2 Real...a surađuje sa imenima kao što su DJ Chus, Joey Negro, Chriss Ortega & Thomas Gold, Lee Cabrera, Robbie Rivera i mnogim drugima.

Steve Forest započeo je svoju karijeru u Italiji 1993. i godinu dana poslije nastavlja u Londonu a nastupa uz Fat Boy Slima, Sven Vatha, Laurent Garniera... 2003. uz Nicolu Fasana osniva Jolly Rogers-Sound Of Pirates producentsku i izdavačku kuću.

Njegov novi singl "I Wanna Be Loved By You" Ft. Marilyn Monroe upravo žari i pali klubove!

Uz ovaj talijanski dvojac u goste Terminalu dolazi i vokalistica Lady Lu, Brazilka koja je u Terminalu već imala zapažen nastup!

Izvor: Terminal

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO