Terminal Club i njegov novonastali tim se nakon ljeta vraća sa osvježenim ambijentom i nenadmašnom ponudom ludog provoda. Sada već poznato riječko okupljalište koje je prošle godine zavladalo noćnom scenom i ove jeseni se oboružalo dobro isplaniranim i uvijek kreativnim programom.

U subotu 25.09.2010 od 23:00h započinjemo novu igru. Špil je promiješan a podijeljena su 4 ASA: DJ Luca Montecchi, Dave Riello, Russo Partymaker & S....a.l.l.e. Svake subote 4 ASA i njihova ALL IN selekcija: House, Pop, Funk, RnB, Dicso & Classics defintivno je jackpot za sve one kojima se party apetit ne ispunjava samo tako. Otvorenje u stilu uz 4 ASA, hostese, plesačice te bogate gastro delicije.

Cijena ulaznice subotom je 20kn za cure i 25kn za dečke. U cijenu ulaznice uključena je KONZUMACIJA 15kn i garderoba. Ulaz sa pozivnicom je besplatan. Enter +21

Izvor: Terminal Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO