angelore3011231

Severina, Zdenka Kovačićek, Đurđica Vorkapić, Anđa Marić, Daniela Mihalić Gračan, Josipa Pavičić te brojne druge poznate dame, nisu propustile proslavu ljepote u srcu Zagreba. Danas, kada većina ljudi ima osjećaj da im vrijeme „prolazi kroz prste“, kada ne nalaze slobodne trenutke za sebe ili im se komplicirano organizirati kako neka druga obaveza ne bi patila, postoje mjesta koja zaista olakšavaju život, a tiču se ljepote. Ono što svaka zaposlena žena traži je rješenje po pitanju ljepote i usluge koja je dostupna, precizna i kvalitetna, a opet rezultira zadovoljstvom. Toj istoj ljepoti težimo, a nepisano je pravilo kako njegovan izgled ostavlja dobar dojam i čini osobu zadovoljnijom, sigurnijom, jednostavno sretnijom.

Trend odgođenog starenja postao je svakodnevica u raznim područjima, a pogotovo kada govorimo o metodama koje omogućavaju da se tragovi vremena izbrišu s lica. Cilj je zadržati mladolik izgled i svježinu. Angelore Centar je mjesto na kojem je svaka klijentica zadovoljna kao i prvog dana, a prvi dan je bio prije velikih deset godina kada je Lorena Rušin pokrenula svoju viziju. Prepoznata kvaliteta najveći je dokaz izvrsnosti na kojem tim iz Angelore Centra radi svakodnevno. Neumornim usavršavanjem i osluškujući potrebe tržišta i svojih klijentica, stvorili su jednu divnu i sigurnu luku ljepote za svakoga tko im se prepusti u ruke. Već 10 godina, Angelore Centar prepoznat je kao vodeće mjesto u području mikropigmentacije obrva i eyelinera, a eksperti su definitivno kada je riječ o trajnoj šminki usana, za koju garantiraju preporuke brojnih poznatih osoba.

Severina, Zdenka Kovačićek, Đurđica Vorkapić, Anđa Marić, Daniela Mihalić Gračan, Ema Gračan, Josipa Pavičić, Emina Pršić Prasnikar, Iva Todorić, Ankica Dobrić, Tončica Čeljuska, Jana Dužanec, Josipa Kusić te brojne druge poznate dame, nisu propustile proslavu ljepote u samom srcu Zagreba.

Unutar svojih centara koriste njemački brend Long Time Liner kojeg i zastupaju na hrvatskom tržištu. U ovom vrhunskom centru koji djeluje u 2 grada, Zagrebu i Rijeci, moguće je isprobati i popularnu metodu Gold Standard Proffesional Plasma Pen, koja uspješno uklanja znakove starenja. Angelore Centar već godinama nudi edukacije za profesionalno usavršavanje na polju mikropigmentacije i plasma pena, a brojne zadovoljne polaznice i polaznici, prepoznali su upravo u ovom Centru kvalitetu i stručnost edukatora.

Kako bi deseta godišnjica postojanja bila obilježena zaista posebno, Angelore donosi svojim klijentima tretman koji će po prvi puta biti viđen u Hrvatskoj. Riječ je o inovativnoj metodi pod nazivom HoMEso Therapy koju će svatko u svom domu moći koristiti i primjenjivati, a koja će donijeti revoluciju u pogledu samoodržavanja osobne ljepote. Najveći uspjeh tima Angelore je osmijeh, zadovoljstvo i povratak stalnih klijentica u njihove centre.

Tekst: Press
Fotografije: Bojan Zibar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO