gelato1005231

Ovo je priča o velikoj ljubavi, a njezin je univerzalni jezik - gelato! Gotovo je nemoguće zamisliti da postoji netko tko ga je probao, a da mu nije zarobio srce zauvijek. Priča je ovo o jednom posebnom gelatu i najslađoj turneji ikad organiziranoj u Hrvatskoj. aROMA Gelato Experience Tour sprema se na putovanje u više od 30 hrvatskih gradova, a tijekom mjeseca svibnja donosi čisti užitak pravog artizanskog gelata koji će vas povesti na najromantičnije i najzabavnije putovanje uz atraktivne sadržaje i interaktivan program.

Iskustvo aROMA gelata nije samo ručno izrađen, 100% prirodan artizanski gelato, pripremljen bez aditiva, glutena i umjetnih aroma, za čiju se proizvodnju koriste samo najbolji sastojci iz cijeloga svijeta. I to nije samo priča o sorbetima od svježeg voća, svježe ubranih listova bosiljka, mente i ružmarina. Ovo je priča o velikoj ljubavi prema gelatu te priča o posebanom doživljaju koji se želi prenijeti svim ljubiteljima ove tradicionalne talijanske slastice. Zamislite romantičnu šetnju uskim kamenim uličicama morskih gradova. Onda zamislite miris svježe pečenih korneta koji vas mame da uđete u čarobni svijet i prostor aROME koji odjekuje sunčevom svjetlošću Rima i gdje iz zvučnika odzvanja zamamna talijanska glazba.

Ova će ukusna čarolija uskoro stići i u vaš grad jer se na mapi aROMA Experience Gelato Toura nalaze sve regije uz hrvatsku obalu - od Istre, Kvarnera, Zadra i Šibenika pa sve do Splita, Dubrovnika i otoka. Na dan gostovanja u gradovima aROMA Gelato toura, od 17 do 22 sata, obožavatelji će besplatno moći degustirati raznolike okuse iz aROMA proizvodnje, a u svim njihovim slastičarnicama u gradu dobit će i 20% popusta na sve gelato proizvode. Posjetitelje očekuje i uživanje u specijalnim kornetima raznih okusa i premium čokolade. Ovu gelato turu pratit će bogat glazbeni DJ program, animatori, hostese i interaktivni program, a svi zainteresirani moći će se prijaviti i na besplatnu aROMA gelato akademiju.

Nakon Zagreba i Istre, aROMA Experience Gelato Tour će posjetiti i gradove na Kvarneru. Danas je druženje u Lovranu, na adresi Šetalište maršala Tita 11, sutra u Rijeci, na adresi Korzo 28B, a slijede i Novi Vinodolski 12.svibnja, na Frankopanskom trgu, Krk 13. svibnja, kod Sunčanog sata, Cres 14. svibnja, u ulici Svetog Jurija 2, Mali Lošinj 14. svibnja, u Priko ulici 2 te Senj 15. svibnja, na Obali Franje Tuđmana 8.

Revolucija tradicionalnom pristupu proizvodnji sladoleda sinonim je za aROMA Experience koja predstavlja povratak sladoledu napravljenom od 100% prirodnih sastojaka uz upotrebu moderne tehnologije za pružanje učinka i ispunjavanje standarda kvalitete potrebnih na današnjem tržištu. U tu svrhu, nakon godina istraživanja i razvoja novih prirodnih sastojaka s jedinstvenim značajkama, spojene su nove mehaničke tehnologije s tradicionalnim sastojcima, poput svježeg mlijeka i sezonskog voća. Ne samo po manjem udjelu šećera, zbog kojeg aRoma gelato ima svega 1/3 kalorija sadržanih u kuglici drugog sladoleda, već i zbog činjenice da su gotovo svi okusi napravljeni bez glutena, a mnoge opcije su veganske i time pogodne i za osobe koje ne podnose laktozu.

aROMA gelato je vodeći brend u ovoj djelatnosti na području Hrvatske i regije. U skladu s ambicioznim planovima širenja, u sezoni 2023. bit će prisutni na preko 50 poslovnica ilokacija, a u narednih nekoliko godina planira se proširenje na više od 100 lokacija diljem Hrvatske, kao i diljem zemalja EU-a, od kojih je prvi korak otvaranje novog proizvodnog pogona na 4.500m2 u Ogulinu, koji kreće s proizvodnjom u srpnju ove godine. Proizvodnja u Ogulinu će biti najveća proizvodnja za zanatski gelato u Europi. Temelj poslovanja su nasmijani zaposlenici, moderne i divno uređene gelaterije, visoka razina standarda popraćena slatkim zadovoljstvom, širokom paletom okusa i zanimljivih must try kombinacija.

Više se informacija može pronaći na službenoj web stranici. https://www.aroma-gelatoexperience.com/en, kao i nadruštvenim kanalima Instagramu te Facebooku.

Tekst: Press
Fotografije: Sven Čustović

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO