rijeka1008241

Prošlotjedni Street Style na riječkom Korzu donio je pravi modni spektakl, obojen vibrantnim ljetnim tonovima i raskošnim modnim kombinacijama. Prelijep dan okupao je riječku šetnicu sunčevim zrakama, dok su temperature prelazile 33 stupnja, stvarajući savršenu kulisu za opuštenu ljetnu atmosferu.

Korzo je bilo preplavljeno šarmantnim damama koje su svojim stilom osvojile pažnju prolaznika. Lepršave haljine svih boja i uzoraka dominirale su ulicama, stvarajući dojam modnog editorijala uživo. Cvjetni uzorci, prozračne tkanine i pastelni tonovi istaknuli su se kao glavni trendovi, savršeno se stapajući s vedrim ljetnim danom. Mnoge djevojke su zaokružile svoj look elegantnim šeširima i sunčanim naočalama, čineći svaku kombinaciju jedinstvenom i punom osobnosti.

S oštrim okom i osjećajem za estetiku, naš fotograf uspio je uhvatiti srž riječkog street style-a, prikazujući ljepotu svakodnevnog života kroz objektiv. Njegove fotografije nisu samo zabilježile modne kombinacije, već su prenijele i toplinu, vedrinu i energiju grada u kojem se miješaju tradicija i suvremenost.

Na Korzu je prisutan bio i slikar Ivo Kajzer, čije je oko umjetnika promatralo i inspiriralo se vibrantnim prizorima koji su se odvijali pred njim. Njegova prisutnost dodala je dodatnu umjetničku dimenziju događaju, stvarajući suptilan most između mode i umjetnosti. Ivo je u svojim djelima često prikazivao upravo takve prizore - živopisne, pune života i boje. Posebnu pozornost plijenio je i fotograf Nikola Kurti, koji je sa svojom kćerkom spremno pozirao našem fotografu na riječkom Korzu i tako zamijenio na trenutak ulogu fotografa sa modelom.

Dok su temperature nastavile rasti, atmosfera na Korzu ostala je vedra i živahna. Svaki kutak ove poznate riječke šetnice bio je ispunjen smijehom, razgovorima i bljeskovima fotoaparata, što je samo dodatno naglasilo važnost mode kao neodvojivog dijela svakodnevnog života.

Ovaj Street Style događaj još jednom je pokazao koliko moda može biti izražajna i koliko je važno slaviti individualnost i kreativnost. Rijeka je, uz pomoć svojih stanovnika, još jednom dokazala da je grad s posebnim stilom i karakterom, gdje se moda i kultura skladno isprepliću.

Tekst: N.B.
Fotografije: Miro Balov

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO