crvena1311

Nakon prepune ovogodišnje zagrebačke Arene i valentinovskog koncerta 'Tamo gdje ljubav počinje' te američko-kanadske turneje 'Od srca do srca', Crvena jabuka u sklopu turneje 2024. dolazi i u veliku dvoranu Gripe u Splitu! Koncert je najavljen za 10. veljače 2024., što ga ujedno čini sada već tradicionalnim valentinovskim koncertom benda, a što je pak odlična prilika da i starije i mlađe generacije zaljubljenih taj dan uživaju u nekim od najljepših ljubavnih pjesama ovih prostora. Upravo po jednoj od takvih - 'Da nije ljubavi' - koncert je dobio i ime.

Zanimljivo, upravo za Split članove benda vežu posebne emocije i sami počeci djelovanja. Naime, 1987. ondje je snimana druga po redu ploča 'Za sve ove godine', nastala u spomen preminulim članovima benda Aljoši Buhi i Draženu Ričlu. Ploča je postigla zlatnu i dijamantnu tiražu, u to vrijeme bez ikakve koncertne i medijske promocije.

Sada, 37 godina poslije, Crvena jabuka će splitskoj publici izvesti i neke od najvećih hitova upravo s te ploče, poput 'Tugo nesrećo', 'Uzmi me kad hoćeš ti', 'Umrijet ću noćas od ljepote', ali i proći kroz retrospektivu svih svojih najvećih hitova, poput ‘Stižu me sjećanja’, ‘To mi radi’, ‘Nekako s proljeća’, ‘Volio bih da si tu’, ‘Tuga, ti i ja’, ‘Ne dam da ovaj osjećaj ode’, ‘Sanjam te’ i mnogih drugih.

Ulaznice za koncert ovog kultnog benda, uz koji su odrasle mnoge generacije, dostupne su putem sustava Entrio.

Tekst: Press
Fotografija: Marina Pešić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO