lolipop0207

Na radost brojnih ljubitelja vrhunske glazbe 2000-ih i 2010 godina, događaj koji je osvojio srca tisuća mladih u Hrvatskoj, ali i izvan nje - Lollipop na ljetnoj je turneji na Kvarneru i u Istri! Izvrstan glazbeni program, atraktivna scenografija, atraktivne lokacije i prepoznatljivi simbol - lizalice ovog su srpnja i kolovoza neizostavna destinacija za najbolje izlaske, druženja i ples do zore.

Svaki mladić i djevojka želi biti dio ove najpoželjnije party priče, a svoju priliku imat će već 5. i 25. srpnja te 17. kolovoza u Diamond klubu na Krku, 13. srpnja u Byblos klubu u Poreču i 9. kolovoza u Pula Castle u Puli.

U vrućim ljetnim večerima plesat će se uz hitove poput Poker Face, We Found Love, Let Me Love You, Candy Shop i druge, a posebnu čar i nezaboravno iskustvo upotpunit će zabavne animacije, promocije te lizalice čije je šarenilo postalo prepoznatljivi simbol Lollipop priče.

Svaki Lollipop party zaista je drugačije i posebno iskustvo. Plesni podij postaje mjesto gdje se stvaraju nova prijateljstva, a nezaboravne uspomene ostaju su zauvijek urezane u srcima mladih koji na ovaj glazbeni spektakl uz Hrvatsku redovno pristižu i iz Slovenije, Srbije, Španjolske, Velike Britanije, Nizozemske, Austrije, Francuske i Njemačke i brojnih drugih zemalja.

Od svojih početaka 2021. godine, Lollipop je izrastao u mega-spektakl, osvojivši srca desetaka tisuća posjetitelja. S više 30 događaja i gotovo 60 tisuća posjetitelja postao je najbrže rastući hrvatski brend u industriji glazbenih događaja.

Svaki događaj donosi nešto novo i uzbudljivo, a nadolazeća ljetna turneja izvrsna je prilika za nezaboravnu više osjetilnu avanturu koja se pamti.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO