elle1304231

Prestižna dodjela nagrada u modnoj i lifestyle industriji, My Global Fashion Awards, ove godine putuje u Savudriju, a glavno poprište svih događanja bit će Kempinski Hotel Adriatic. Od 29. svibnja do 1. lipnja, osim u  dodjeli nagrada, uzvanici će uživati u fashion showu, panelima, školi golfa, gastro i wine radionicama te svim ljepotama bisera koji se smjestio na zapadu Istre. Za zaštitno lice ovogodišnje kampanje izabrana je Ella Dvornik, koja je ujedno i dobitnica nagrade za influencera godine.

Ella Dvornik u kampanji snimljenoj u Kempinski Hotel Adriatic-u ukratko dočarava što nas sve čeka na ovogodišnjem MGF-u. Za tehnički dio kampanje bili su zaduženi Karmen Poznić, za fotografije i Duje Marin i Lucky_m_e, a za savršen look Elle Dvornik zaslužni su stilistica Barbara Repe, vizažistica Tena Bašić i za frizuru Schwarzkopf Professional, ujedno i glavni partner MGF-a 2023.

My Global Fashion Awards prošlogodišnjom dodjelom u Splitu koja je privukla više od 300 sudionika, visoko je podignuo ljestvicu, međutim za 2023. priprema nova iznenađenja i vrhunski program koji će nesumnjivo nadmašiti izdanje iz 2022. Trodnevna manifestacija okupit će poznata imena iz cijele regije koja će prošetati najpoznatijim Red Carpetom na Jadranu, a nagrade će dodijeliti stručni žiri iz četiri države, kojeg čine Nenad Korkut, Nenad Radujević, Sašo Radović i Marija Hudolin.

Nagrade se dodjeljuju u sljedećim kategorijama: dizajner ženske odjeće, dizajner muške odjeće, dizajner nakita, dizajner modnih dodataka, model godine, influencer godine, fotograf, životno djelo, stilist, vizažist, frizer, regionalna zvijezda, upcoming star, doprinos modi, modna ikona te glavna MGF nagrada. Osim Elle Dvornik koja je dobila nagradu za influencera godine, priznanja će dobiti i Senidah, za regionalnu zvijezdu, Dušan Petrović za fotografa godine, Tijana Dapčević za modnu ikonu, Loredana Bahorić za životno djelo, a preostala pobjednička imena saznat ćemo na svečanoj dodjeli nagrada MGF Awards.

Tekst: Press
Fotografije: Karmen Poznić


PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO