tony2505

Tony Cetinski, jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača, posljednjih dana u završnim je pripremama za svoj veliki slavljenički koncert koji nas očekuje na njegov rođendan, upravo 31. svibnja u Areni Zagreb. Ova nezaboravna večer donosi dvostruko slavlje - proslavu Tonyjevog 55. rođendana i obilježavanje 35 godina njegove izvanredne karijere. Među brojnim čestitkama vjernih obožavatelja, poruke podrške našem su glazbeniku stigle i od kolega s glazbene scene te dugogodišnjih suradnika, a upravo se istaknula jedna posebna, od umjetničke dive Josipe Lisac.

Josipa Lisac u emotivnoj video poruci nije krila oduševljenje Tonyjevim nadolazećim dvostrukim slavljem i njegovoj uspješnosti u dugogodišnjoj karijeri te je istaknula: "Divno je što mogu, s tisućama vjernih poštovalaca, podijeliti ovu tvoju izuzetnu svečanost. Odavno sam i ja jedna od njih tisuću kojima si oduvijek bio najbolji. 35 godina zaljubljen i zanesen kročiš izazovnim, neizvjesnim i teškim putem da bi pokazao što želiš, možeš i tko si. To se permanentno gradi, uz strast, ogroman trud. Sve si to sam napravio. Ti si noseći sebe u sebi baš takvog kakav jesi, uz pjesme koje su prenosile tvoj snažan senzibilitet, uspio božanstvenim glasom osvojiti mnoga srca. Iskrene čestitke i sretan ti rođendan, dragi Toni."

Koliko su ovi dani za Tonyja posebni, govori i činjenica da se upravo ovih dana ususret koncertu snima i dokumentarni film koji će biti dostupan na Netflixu.

Stoga, ne zaboravite zaokružiti i podebljati datum 31. svibnja u svojim kalendarima i osigurajte svoje mjesto za nezaboravno rođendansko slavlje uz najpoznatije Tonyjeve hitove. Kupite ulaznice putem sustava Eventim i pridružite se velikom slavlju Tonyja Cetinskog!

Video poruku glazbene dive Josipe Lisac pogledajte ovdje.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO