danijela1211

Danijela Martinović predstavlja nam svoju novu pjesmu 'Vjerujem ljudima' za koju sama kaže: 'Ova pjesma Oda je ljudima - Dobru koje živi u svakom čovjeku. Ponekad je neophodno da se sve uzdrma, da se sve poruši kako bi nesmetano zasjala, u svakome od nas - Ona - najesencijalnija iskra ljudskosti, a ponekad je potrebno tako malo koje možemo dati baš svi.. Čvrsti zagrljaji, sigurnosti, ugodna riječ, lijepa gesta, malo ljubaznosti, malo razumijevanja. Nitko i ništa ne može nas spriječiti da budemo plemeniti. Postoji još jedan, meni posebno drag način, a to su dobre želje i dobre namjere. Njih možemo odaslati bilo kome, bilo gdje, bilo kada.. I znate što, poštar dobrih želja i namjera nepogrešivo zna i uvijek ih dostavlja na pravu adresu u savršen čas. Vjerujte mi, znam, probala sam', ispričala je Danijela.

'Vjerujem ljudima' autorski potpisuje skladatelj, gitarist i producent Zoran Mišolongin koji stoji iza glazbe i teksta, aranžman Tomislav Modrić, dok su za produkciju zaslužni Tomislav Modrić i Miroslav Lesić, a cijelu  glazbenu priču dodatno je oplemenio ansambl Husar & Tomčić za čiji se vokalni aranžman zbora pobrinula Ivana Husar Mlinac. Svoje veliko zadovoljstvo i sreću novim uratkom Danijela je, kao i uvijek, pokazala iskrenošću i beskrajnom zahvalnošću, te upravo na nju ukazala kao važnu stavku iz koje proizlazi svako dobro, a time i vjera u ljude od koje nikada neće odustati, 'Hvala autoru glazbe i teksta, mom glazbenom suputniku Zoranu Mišolonginu. Hvala aranžeru Tomici Modriću i producentu Miroslavu Lesiću na razgovorima, druženjima, profesionalnosti, posvećenosti i želji da uvijek damo malo više od sebe. Hvala vam na svoj toplini koju mi pružate. Hvala draga moja Ivana Husar Mlinac na nevjerojatnom aranžmanu zbora i izvedbi ansambla Husar & Tomčić, hvala ti na svemu što jesi. Negdje sam pročitala divnu misao koja je već dugo moja dominantna vodilja, 'Budite ono što želite da svijet bude', jer živeći tako ne čekamo bespomoćni prilike za zahvalnost, naprotiv, tada mi stvaramo prilike za zahvalnost. Zar ima išta divnije od toga, da netko upravo zbog vas (po)vjeruje u dobro u ljudima ? A ja, ja ne umijem drugačije, duboko, iskreno i potpuno vjerujem ljudima. Hvala Vam svi Vi divni ljudi što ste dio mog putovanja. Vaša Danijela!'

Tekst: Press
Fotografija: Mario Poje
Autor glazbe: Zoran Mišolongin
Autor teksta: Zoran Mišolongin
Autor aranžmana: Tomislav Modrić
Ansambl Husar & Tomčić, vokalni aranžman zbora: Ivana Husar Mlinac
Glazbeni producent: Tomislav Modrić / Miroslav Lesić

 

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO