Culture Club Revelin - DJ Honey Dijon - 11.08. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 14. kolovoza 2021. god. u 18:07

revelin1108211

 

Američka house diva Honey Dijon nastupom na terasi dubrovačke tvrđave Revelin opravdala je epitet jedne od najboljih DJ-ica današnjice. Tisuću gostiju iz cijelog svijeta imalo je prilike uživati na najljepšem plesnom podiju Europe. Pogled na vizure Dubrovnika, zalazak Sunca i glazba Dijon upotpunili su dojam partija o kojem će se još dugo pričati. BSH Events i ovog su puta pokazali kako izgleda vrhunski party uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Naime, na terasu su mogli ući samo oni posjetitelji koji su imali EU Digital Covid certifikat ili negativan test.

 

Honey Dijon našoj je publici dobro poznata. Nekoliko je puta istaknula koliko voli hrvatsku obalu, a u Dubrovniku je uživala u lokalnim specijalitetima i šetnji starim Gradom. Na nastupu na terasi Revelina ponovno je pokazala vještine miksanja, senzualni prijelaz između housea i techna. Dubrovačka publika u nekoliko je navrata ovacijama pozdravila američku divu koja je dala obećanje kako će se u Hrvatsku brzo ponovno vratiti.

 

BSH Events ovog su ljeta obilježili svijet zabave u Hrvatskoj. Party s Honey na Revelinu, Zadar Sunset festival, BSH Island festival, posebni event u suradnji s klubom Amnesia s Ibize na Paškom mostu The Fortress samo su neki od ovoljetnih događaja čije su fotografije i snimke obišle svijet te hrvatsku svrstali visoko na ljestvici zemalja s najboljom ljetnom zabavom.

 

Tekst: Press
Fotografije: Dino Avdić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.