revelin2706241

Prošlog četvrtka, 27. lipnja 2024., dubrovački Culture Club Revelin bio je poprište spektakularnog glazbenog događaja koji će se još dugo pamtiti. Glavni akter večeri bio je svjetski poznati DJ i producent Thomas Wesley Pentz, široj javnosti poznatiji kao Diplo. Njegov nastup privukao je mnoštvo posjetitelja i pretvorio noć u pravi glazbeni spektakl.

Od trenutka kada su se vrata Revelina otvorila, bilo je jasno da će ovo biti poseban događaj. Klub, smješten unutar povijesnih zidina starog grada Dubrovnika, bio je ispunjen energijom i iščekivanjem. Svjetlosni efekti i impresivna scenografija dodatno su pojačali dojam, stvarajući savršenu pozornicu za jednog od najutjecajnijih DJ-eva današnjice.

Diplo je započeo svoj set oko jedan sat, i od prvog takta publika je bila očarana. Njegova sposobnost da spaja različite glazbene stilove i žanrove u jedan besprijekoran set, pokazala je zašto je već godinama na vrhu svjetske glazbene scene. Miješajući hitove iz svoje bogate diskografije s najnovijim plesnim pjesmama, Diplo je stvorio nevjerojatnu glazbenu priču koja je držala publiku na nogama do ranih jutarnjih sati.

Reakcije publike bile su više nego pozitivne. Svi prisutni su uživali u svakoj minuti, a energija koju je Diplo donio na pozornicu odrazila se na plesače koji su s oduševljenjem pratili svaki ritam. "Bilo je nevjerojatno! Diplo je stvarno podigao atmosferu na novu razinu," rekla je jedna od posjetiteljica, dodajući kako je ovo jedan od najboljih koncerata koje je ikada posjetila.

Nastup Dipla u Culture Clubu Revelin bio je glazbeni događaj koji je potvrdio zašto je ovaj klub jedno od najvažnijih mjesta noćnog života na Jadranu. Svojim nastupom, Diplo je još jednom pokazao zašto ga obožavaju milijuni obožavatelja diljem svijeta. Dubrovnik je te noći doživio pravu plesnu čaroliju, a svi prisutni će dugo pamtiti ovu nezaboravnu večer.

Culture Club Revelin nastavlja oduševljavati svojim bogatim programom, a svi ljubitelji dobre glazbe mogu se veseliti budućim nastupima svjetskih DJ-eva i izvođača koji će, poput Dipla, donijeti dio svjetske glazbene scene u ovaj predivan grad.

Tekst: P.A.
Fotografije: Emil Varga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO