revelin0706241

Prošlog petka, jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-eva i producenata, Fedde Le Grand, rasplesao je Dubrovnik svojim nevjerojatnim nastupom u Culture Club Revelinu. Ovaj legendarni nizozemski DJ, poznat po hitovima kao što su "Put Your Hands Up For Detroit" i "Let Me Think About It", još jednom je pokazao zašto je jedan od najtraženijih izvođača na elektronskoj sceni.

Večer je započela s domaćim DJ-evima koji su zagrijavali atmosferu i pripremali publiku za glavni događaj. Očekivanje je bilo vidljivo u zraku dok su se posjetitelji postepeno okupljali, željno iščekujući Feddeov izlazak na scenu. Kada je konačno izašao, energija u klubu eksplodirala je uz prve taktove njegovog seta.

Fedde Le Grand poznat je po svojoj sposobnosti da kombinira različite stilove i žanrove, stvarajući jedinstvenu zvučnu kulisu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njegov nastup u Revelinu nije bio iznimka. Publika je uživala u savršenoj mješavini housea, progressivea i techna, uz neizostavne hitove koji su obilježili njegovu karijeru.

Posebno impresivan bio je trenutak kada je Fedde izveo svoj legendarni remix pjesme "So Much Love", podižući atmosferu na nevjerojatnu razinu. Svjetlosni efekti i vizualizacije dodatno su pojačali doživljaj, pretvarajući Revelin u pravu elektronsku utopiju.

Reakcije publike bile su fenomenalne. Svi prisutni, od lokalnih ljubitelja elektronske glazbe do turista koji su stigli iz raznih krajeva svijeta, složili su se da je Fedde Le Grand nadmašio sva očekivanja. Njegova strast prema glazbi i sposobnost da stvori nezaboravnu atmosferu evidentne su u svakom njegovom nastupu.

Organizatori Culture Club Revelina izrazili su svoje zadovoljstvo i zahvalnost Fedde Le Grandu na izvanrednom nastupu. Ovo je bio još jedan u nizu uspješnih evenata koji potvrđuju Revelin kao jedno od najboljih mjesta za noćni provod i elektronsku glazbu u regiji.

Nastup Fedde Le Granda u Culture Club Revelinu bit će dugo pamćen kao jedna od najboljih večeri ove sezone. Svi koji su prisustvovali ovom spektaklu, s nestrpljenjem iščekuju njegov povratak, dok se Revelin priprema za nove uzbudljive događaje koji će uslijediti.

Tekst: P.A.
Fotografije: Emil Varga

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO